arkadaslar ben dah 2-3 gun once creative zen 4g aldim ancak bu aletin klifini ariyorum ve bulamiyorum hepsiburada da seffaf bi klifi waridi ama cok ta ic acici bi klif olarak gorunmedi gozume baska tasima kliflarini bulabilecegim bir alisveris sitesi veya bursa da gidip alabilecegim bi yer biliyormusunuz?
ayrica kulak ici ama kanal ici olmayan bi kulak ici kullaklik alicam max 100 ytl e kadar dusunuyorum .... herkes kanal ici kullakliklari tartismis cx300 ie4 ep630 fakat kanal ici kullanmak istemiorum kulak ici bana tavsiye edebileceginiz kulaklik warmidir? MX 560 u dusunuyorum fakat ben genelde yuksek bass lı muzikler dinliorum ve o bass i hissetmek amacim..sizce nasildir???
kimsecewap wermicek sanirim :(
Cevap için 3 gün beklediğimiz oluyor sen 30 dakika dayanamıyorsun. İnsanlar da nöbet tutuyor sanki sen soru soracaksın diye, sabırlı ol. Evet şeffaf kılıf aleti kalınlaştırıyor, tuşların kullanımını zorlaştırıyor ve çiziliyor. Ama Zen'i güzel koruyor kendisini koruyamasa da. Kılıflar vardı deri olanı vs bilmiyorum neredeydi ama Bursa'da bulacağını sanmam internet üzerinden bulabilirsin ancak. Google kullan bakalım bir. İkincisi kulakiçi kulaklıkta kanal tipler gibi bas elde etmen zor ama ben de tavsiye etmiyorum kanal tipi zaten, zararlı kendimden biliyorum, bilinçli kullanmadıkça daha da zararlı. Sennheiser px100 veya pmx100 öneririm tip olarak farklı olsa da çok güzel sesleri ve kulak dostu diğerlerine nazaran. Beklentilerine bağlı olmakla birlikte sennheiser mx560 güzel diyorlar. Arada kalite farkı çoksa biraz daha verip en üst mx modelini alabilirsin sanırım mx 760. Çok çok iyi yorumlar var kulaklık hakkında. Kolay gelsin.
arkadasim mesaj sayima bakarsan bu foruma ilk konu acisim hatta ilk mesaj yazisimdi araniza yeni katilmis birine bukadar ukela yaklasmaniz sizce biraz agir olmuyormu?? tamam internete yabanci deilim fakat sende benim yazdiklarima deil yazmadiklarima cewap wermissin ben ozellikle belirttim creative zen 4g icin sadece bi yerde seffaf kilif buldugumu ve alternatif arayip bulamadigimi...
meraketme google yi kullandim ayrica pmx seri isnide biliyorum hayatimda ilkdefa muzik dinlemiorum ben ozellikle onuda belirtim kulak ici istiyorum kanal ici istemiyorum die ep 630 kullandim ve surekli orta kulak ta sorunum oldugu icin kulak ici bile fazla olmasina ragmen bas usu ve boyun arkasi kulakliklar dan ses alamiorum oyuzden belirttim kulak ici onerebilirmisiniz die.... mx serisi ile de arastirmalarima gore mx200 ucuz ve kaliteli ama mx560 daha da gusel geldi bana neyse kulaklik icin karar vermis gibiyim fakat dier bu konuyu okuyan ve bu konuda bilgisi olan arkadaslardan ricam bu zen 4g icin alternatif kilif nerde klif bulabilirim.... tek sorunum bu yurt disindan klif getirtmek te istemiorum fakat son care oyle olcak sanirim...
ayrica alirken baya bi arastirmistim ipod nano3g mi yoksa creativ zen 4 mu die fakat butun ipod artilarini creative nin oled ekraninin olmasi silip supurdu gozumde bunun yanisira hafiza karti destegi de war tabi creativ in itunes gibi bi program ullanmdan ski atilabilmesi de arti geldi bana ancak korktugum basima geli dier acilan konularda ki arkadaslarda belirtmis aksesuari ipod kadar yaygin deil die .. firmware sorunu kitlenme sudur budur yasamadim ancak aleti calistigim yerden aldim ipod u da orda denedim ve goruntu kalitesi direkt beni creative yonlendirdi... belki diceksiniz video izlemek yan ozellik onemli olan ses die fakat creativ in sesi da bana kotu gelmedi acikcasi...
aldim 2 gun önce, urun hakkinda gunman233 un dediklerine katiliyorum. Kendisi ciziliyo,kalinlasiyo alet ama guzel koruyor.
dostum tesekkurler ama ben 3. kez solim o seffaf kiliftan baska bi klif bulamadim sizde bulamamissiniz heralde oyuzden yardim istedim burda
4. kez yaziyorum turkiyedeki alisveris sitelerinde tek tip seffaf klif satilior zen 4 icin alternatif varsa bilen warsa lutfen yardimci olabilirse cok gusel olcak..
son olarak creative zen 4 kullanicisi olupta kilif arayan arkadaslar
bilginize : dedikleri gibi seffaf kilif aleti kalinlastirio cizilio ayrica ekran ustune baski uyguluyor ve cok kaba ....
ve turkiyedeki hic bir magzada leather case yok diebilirim yurtdisinda bol miktarda mevcut parasina kiyack arkadaslarda 50-80 ytl arasinda temin edebilirler sanirim kargo masrafi dahil...
bir canta ureticisi ile konusup bu leather casenin birebir aynisi olmasada bi benzerini yaptirip turkiyede pazarlamayi bile dusunuyorum suan ... :)
hastasın olum sen baska kılıf yok o gordugunun dısında ne tatmın olmaz adamsın sen ya creative zen 8 gb benım var yurt dısından getırttım 2 gun once ben de o seffaf kılıftan alcam netten. baska yok kardesım yoook ya sa senın deıdıgın gıbı kendın yaratcan o da kasar .....