arkadaslar bende beyaz ekran vardi geri gonderdim aleti hepsiburadaya reset attim aama reset tsuna basılı tutarkenmi acicaz cihazi onu anlamadim neyse degistitirler insallah i
bende bir arkadaşın zen v plusı var ve hiç bir şekillde acılmıyor garantısiz zaten dışarıdan gelme istanbulda tamir ettirebileceğim bir yer varmı??
tam şarj olmadığından öyle benim mp3 de öyle yapıyor göndermeden önce bi deneyin
2 defa 6 saat şarj edildi ama aynı, ilk defa gecen gün bilinmeyen aygıt olarak gördü bilgisayar ama daha bir hareket yok bakalım biraz daha kurcalayacağım
servise gönder o zaman bilemem
de alete
Ben de 1 sendir kullanıyorum Zen'i hiç bir sorun çıkarmamıştı. Şarjı bitti birkaç gün hiç açmadım şimdi şarja taktığımda şarj ışığı yanıp sönüyor ama ekran açılmıyor. Acaba bir sorun mu var alette hiç böyle birşey olmamıştı daha önce.
hallettim usb kablosunda problem var sanırım başka bir kabloyla denedim sorun yok şimdi.
satılık creative zen m 30 gb temiz....
www.craetiveservis.com la bır gorus ıstersen
dostum boşuna yollamışsın bence bendede zen 2 gb var aynı sorun benimkide yapıyordu. sonunda neyin yaptığını buldum hafıza kartı yerınde dişlerin takılı kalıyormuş kartın değdiği uçlara metal bişi temeas ettriince açılıyordu :D
quote:
Orijinalden alıntı: MwaM
dostum boşuna yollamışsın bence bendede zen 2 gb var aynı sorun benimkide yapıyordu. sonunda neyin yaptığını buldum hafıza kartı yerınde dişlerin takılı kalıyormuş kartın değdiği uçlara metal bişi temeas ettriince açılıyordu :D
Konu bir yıldan fazla olmuş :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme