Şimdi Ara

Creative ZEN AURVANA Earphone Mı Sennheıser IE4 Mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yorumlarınızı bekliyorum LÜTFEN????*

• ikisi arasında kalırsam ZEN AURVANA alırdım. Gerçi o kadar param olsa azcık daha para biriktirir Jaysin D-Jays ini alırdım
  • AURVANA'da ses olarak ep-630'dan çok fark yok.sadece da yüksek dB'lere çıkabiliyo okadar. mesela bass'lar kötü yok dencek kadar az hatta ep-630'da bile bass bundan daha iyi.arkadaşta var benim test amaçlı 1 haftalığına almıştım ondan ama değmedi.ama ie4 bende var şu an kullanmıyorum ama bana göre süper.ses sonderece gerçekçi ve heybetli ama bass'lar adamın beynini sallıyo ie4'te yanlız o bass'lar tiz ve mid'leri hiç bozmuyo çok güzel.
  • herşeye eyvallahta kardes ep630 dan nasıl iyi değil onu anlamadım üreten ler angut mu değil
    bence senni kulak yapından öyle geldi yorumları okuyorum eurvana süper kullanıyorum zaten bambaşka herkez birşey söylüyor ıe4 nedir nerde satılır hepsi buradada yok

link verin lütfen
  • http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=5754 link bu.ama dediğim gibi ep-630'daki bass'lar AURNANA'da yok.zaten olmasında çünkü ep-630'un bass'ları teneke gibi.AURVANA'da yüksek seslerdeki bozulma çok daha az ep-630'a göre ama fiyatını hakeden bir kulaklık değil.ama ie4 fiyatını sonuna kadar hakediyo ne de olsa o bir sennheiser.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOUND BLASTER -- 4 Kasım 2007; 18:17:46 >
  • eğer ikisi arasınd kaldıysan ie4 derim ben tereddütsüz alabilirsin. sese hayran kalcaksıın
  • sanırım aurvana'nın ohm'sine dikkat etmedin.

42 ohm'ki bu cok yüksek.bu kulaklıkdan verim almak istiyorsan kullandıgın cihazında empedans (ohm) degeri 42 olmalıki genelde 16 oluyor.

eger aurana alıpda 16 empedans cıkıslı bir cihazda kullanırsan son sesi versen bile ses az gelir ve kulaklıgı verimli olarak kullanamazsın.

bu baglamda ie4 ya da 16 ohm cıkıslı bir kulaklık alman daha iyi olur.
  • ben aurvana'yı çok eskiden almıştım ve şu an kullandığım xtension aurvana'yı canavar gibi sürdü denemek için takmıştım.yoksa kullanmıyorum iem.satıcam müsait bir zaman.yani ohm'ajı yüksek ama diyaframı çok ince ve hassas olduğu için pek zor olmuyo aurvana'yı sürmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.