Şimdi Ara

Creative zen marka mp3 playerimi klasörlendiremiyorum!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu aleti kendi içinde türkçe, yabancı veya herhangi bir sanatçı ismi olarak klasörlendiremiyorum. Bilgisayarda klasörlüyorum fakat mp3 çaların içinde bütün şarkılar tek klasörde gözüküyor. NAsıl yapacağımı bilen varsa cevaplarsa sevinirim...

• Parça bilgilerini eklemelisin. Sanatçı, albüm tarz, şeklinde olan. (sağ tık özellikler de oralarda olmalı)
  • parçaların id tag bilgilerini doğru bir şekilde yazmalısın öncelikle. bunu yaptıktan sonra parçaları sıraya dizer cihaz otomatik olarak. mesela bendenizin şarkılarını bir gösterir gülşenin şarkılarını bir. yanlışım varsa düzeltin; ama bizim elle müdahale etme şansımız bu kadar. daha fazlasını bekleme
  • zaten bi tek bluetooth ve bu klasörlendirme eksik bunlarda olsaymış 10 numara olacakmış aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zecchino

zaten bi tek bluetooth ve bu klasörlendirme eksik bunlarda olsaymış 10 numara olacakmış aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum...

bluetooth olsa fiyatta iki-uc katı olur ama.klasörlendirme konusunda aletin yapabileceği bişey yok.sizin medyalarınızın sanatçı,albüm,vs bilgisi düzgün girilmemişse alet napsın.

Windows Media Player kütüphanedeki müzikleri internet ortamıyla bilgilerini güncelleyebiliyo.resim fln eklemiyo ama sanatçı albüm bilgilerini bulabiliyor.% 100 çalılşmıyor ama onu söylim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.