Şimdi Ara

Creative Zen Neeon 512 MB arka kapak sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 2 gün içinde alcam teknosada eğer içime yatarsa teknosada zen neeon 512mbler hep aynı cins değilmi bir fark yok.birde ses kalitesi çok önemli işte evde bütün mp3playerlar iyidir ama dışarda yada bir toplum için konuşma seslerini kesebilecek kadar sesi yüksekmi bir estetik ve son olarak şarj konusundada bilgi verirseniz sevinirim.sarper26 arkadaşım bu arada ö.m attım msnde konuşalım sana zahmet.son olarak hangi akla mantığa dayanarak arkasını antel dantel bir renk yapmışlar anlamadım neyse o kadarda kusur olur.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 17 Ekim 2006; 2:58:53 >
  • ben creative zen neeon kullanıorum seste kulaklıkta hiçbi problemim yok :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: paranoiavana

Yanıtınız için teşekkür ederim.Fakat bordoya yakın bir renk dahi olsa estetik kaygılar güden delikanlıyı bozması kaçınılmazdır.Hal böyle olunca yan sanayi mamülü bir etiketle kaplamak kaçınılmaz hal alıyor.
    Ve diğerlerine ek olarak bir soru daha; ürün ile bereber gelen kulakların fason-tapon-performans oranı nedir(ya da ne denli kaliteli)?

Arkadasım bu kadar ufak tefek şeyleri sorun etme bence ne gerek var arkası pembe die olcak işmi onemli olan kalite
  • quote:

Orjinalden alıntı: scanmanw

birde ses kalitesi çok önemli işte evde bütün mp3playerlar iyidir ama dışarda yada bir toplum için konuşma seslerini kesebilecek kadar sesi yüksekmi bir estetik ve son olarak şarj konusundada bilgi verirseniz sevinirim.

sesi çok mükemmel Ekolayzerini de ayarlasan sesi dahada mükemmel seviyeye taşırsın. şarja gelince de kitapçığında ekrandaki elektrik işareti değişince şarj tamamlandı diyor. 6 saat sürüyor diyor. ben usb 2.0 üzerinden kullanıyorum2 saat bile sürmüyo sarj olması ve günde nerdeyse 18 saat açık gecede dahil olursa 20-22 saati buluyor bana 6 gün rahat gidiyor. (aman nazar değmesin :D)

benim bir sorunum var ancak ne zaman mp3 atmaya kalkasam bu hatayı veriyor. bunu yaşayan arkadaşlar var mı varsa sorunun çözümü nedir. bu hata geldikten sonra mp3 çaları pc ye takıp çıkarmış gibi donanımı yeniden başlatıyor.

Creative Zen Neeon 512 MB arka kapak sorunu

• quote:

Orjinalden alıntı: antidot

quote:

Orjinalden alıntı: scanmanw

birde ses kalitesi çok önemli işte evde bütün mp3playerlar iyidir ama dışarda yada bir toplum için konuşma seslerini kesebilecek kadar sesi yüksekmi bir estetik ve son olarak şarj konusundada bilgi verirseniz sevinirim.

sesi çok mükemmel Ekolayzerini de ayarlasan sesi dahada mükemmel seviyeye taşırsın. şarja gelince de kitapçığında ekrandaki elektrik işareti değişince şarj tamamlandı diyor. 6 saat sürüyor diyor. ben usb 2.0 üzerinden kullanıyorum2 saat bile sürmüyo sarj olması ve günde nerdeyse 18 saat açık gecede dahil olursa 20-22 saati buluyor bana 6 gün rahat gidiyor. (aman nazar değmesin :D)

benim bir sorunum var ancak ne zaman mp3 atmaya kalkasam bu hatayı veriyor. bunu yaşayan arkadaşlar var mı varsa sorunun çözümü nedir. bu hata geldikten sonra mp3 çaları pc ye takıp çıkarmış gibi donanımı yeniden başlatıyor.

Creative Zen Neeon 512 MB arka kapak sorunu

ya o sorunu ben daha önceki mp3 playerımda da yaşadım şarkıyı attıktan sonra hemen usb kablosunu çıkartırsan dosya yüklemeyi tamamlayamıyor büyük ihtimalle o yüzden
    bir de sorum olacak bu mp3 çaların pili ne kadar zaman sonra biter benim endişem bu ayrıca bittikten sonra yedeğini bulabilir miyiz? bulsak da ne kadara mal olur yardım ederseniz çok ii olur

• arkadaslar merabalar creatıve 512 mb bende de var cok memnunum bıde ben buna radyo yukledım acayıp tatlı bır sey oldu evde dınleyecegımde 2+1 ebunu takıp oyle dınlıyorum.radyo ısteyene yardımcı olurum
  • efendim ben de zen neeon 512 mb aldım dün arka kapak rengi ayar etti beni de ama zati 1 lik ve 2lik modellerinde arka kapak renkleri cırt olması nedeniyle pek de pişman değilim artı alışmaya da başladım ....
    bende zen nano vardı 512lik eskiden kulaklığı bununla aynı galiba da arkadaşlar bişi sorucam size bu şınayzır cx 300 le creatin verdiği kulaklık arasında ciddi fark varmı kalite açısından ve de ses yüksekliği aynı mı bu da önemli benim için eğer bariz bi fark varsa kalite açısından artı ses de yüksekse creativinki kadar alayım diyorum........

artı faymveri yükledim de ses değişmedi galiba da radyo açıldı...
  • aylardır 1 gb lık olanını kullanıyorum, radyosu olduğunu da öğrendim ama doğru dosyayı bulamamıştım, bu linki buldum sevinçten uçtum ama bu program da vistada çalışmadı
    eğer exe dosyası sadece self-extracting ise zip olarak upload edebilir misiniz? biliyorum xp yüklü bir makina bulmam daha kolay olacak ama çok heyecanlandım fm radyolu fw görünce
  • benım makınemde sonradan cıkan bı sorun takıtıgım da bılgısayar kıtlenıyo ve alete o an yukleme yapmama ragmen yukleme ısaretı cıkıyo.usb den cıkardıgımda bılgısayar dırek devam edıyo.mp3 calar bosken bu sorun olmuyo.dunyanın mp3 u yukledım bendekı mp3 lerın hepsımı bozuk arkadas dedırttı.yazılım da yada alette bı sorun mu var bılmıyorum.teknosa 1 aya yakın bekletıyo bu yuzden goturmek ıstemıyroum.fıkrı olup paylasan olursa sevınırım.
  • arkadaşlar merhaba.
    yardım edermisiniz.
    Creative zen 2 gb mp3 player ma harici usb çıkışlı seyahat sarj aleti aldım (normal prizler için) ama şarj etmiyor.
    Bu genel bi sorunmu yoksa sadece bana özgü bişeymi?
  • yav su eppüyüç çaları nerden bulcam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.