Şimdi Ara

Creative Zen Stone 2gb aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kulaklık ne önerirsiniz?
    alanlar orjin kulaklıklamı kullanıyorlar?

• creative ep630
  • saol bakıyorum
  • creative ep630 iyi gider
  • ep630 hızlıal fiyatı çok iyi alacaksan oradan al ama cx200 öneririm onun yerine
  • Creative zen 4gb playerım için acaba ne önerirsiniz. 50ytl ve üzeri kulaklık almayı asla düşünmüyorum açıkçası bi de yürüyüş ve koşu için nası bişey uygun olur ki? kulakiçi kulaklık düşmez herhalde?
  • bende de aynı marka ama bi değişik modeli var. creative iyi hoş da ne biliyim sanki bi güven eksikliği uyandırdı bende. iki kere virüs girdi alete ve format yedi.. neyse. ben ses kaydı için de çok fazla kullanıyorum playerı. bi kulaklık ve mikrofonu olan combo bişey alıcam. ama bu entegre mikrofonu olan kulaklıklarda mp4 playera kayıt yapabiliyo muyuz acaba? çünkü mikrofonu da entegre aletin :( bi kulaklık var meselahttp://firsatciyiz.com/firsat/philips_shm2000_kulaklk.asp?#Media
  • quote:

Orjinalden alıntı: kolera13

bende de aynı marka ama bi değişik modeli var. creative iyi hoş da ne biliyim sanki bi güven eksikliği uyandırdı bende. iki kere virüs girdi alete ve format yedi.. neyse. ben ses kaydı için de çok fazla kullanıyorum playerı. bi kulaklık ve mikrofonu olan combo bişey alıcam. ama bu entegre mikrofonu olan kulaklıklarda mp4 playera kayıt yapabiliyo muyuz acaba? çünkü mikrofonu da entegre aletin :( bi kulaklık var meselahttp://firsatciyiz.com/firsat/philips_shm2000_kulaklk.asp?#Media

CİHAZA VİRÜS GİRMİŞ SEN CREATİVEYE GÜVEN EKSİKLİĞİNDEN BAHSEDİYORSUN :) CİHAZ NE OLURSA OLSUN VİRÜS BULAŞABİLİR BU NEDENLERLE CİHAZLARI KÖTÜLÜYORSUN BÖLE UFAK TEFEK NEDENLERDEN BİLE CİHAZI KÖTÜ YAPIYORSUN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.