Şimdi Ara

CREATIVE ZEN STONE PLUS - SANSA CLiP - PHILIPS Mix SA1MXX02K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mp3 player alacağım ancak önerilere ihtiyacım var. 3 Tane seçeneğim var.

1-SANDISK SANSA CLiP FM 2GB FM RADYOLU MP3 PLAYER

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd52569

2-CREATIVE ZEN STONE PLUS 2GB FM RADYO + DAHİLİ HOPARLÖRLÜ MP3 PLAYER

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd50732

3-PHILIPS Mix SA1MXX02K/02 2GB RADYO + SES KAYIT + MP3/MP4 PLAYER

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd53292

Fiyatları birbirine yakın baya. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlayabilirlermi ?

• Herkesin ortak görüşü sansa clip o yüzden fazla düşünmeye gerek yok hatta hiç yok.
  • Peki teşekkürler. Yalnız kız kardeşim için alacağım. Sansa Clip de pembe rengini seçersek kulaklık rengi ne olur bilginiz varmıdır?
  • oda siyah galiba tavsiyem çok kaliteli ses kalitesi olduğu için daha iyi bi kulaklık almanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fakir_çocuk

oda siyah galiba tavsiyem çok kaliteli ses kalitesi olduğu için daha iyi bi kulaklık almanız

Evet 20 tl gibi bir fiyata alacağın mx160 baya iyi seçim olabilir. Yine de ne clip'i ne de mx160'ı dinlemediğim için nasıl bir ikili olurlar bilemiyorum.
  • Arkadaş ne sansasıya..
    Tipinde meymenet mi var Allah aşkına bunun. İnsan parasına kıyar mı şunun içinde. Binbir çeşitte satılan adi mp3 çalarlara benziyor.
    Creative Zen Stone a gelince bikere ses kalitesi yeterli değilmiş malum. Kulaklığıda vasatmış, mp3 player alıyorsan ses kalitesi aramayacaksında ne arayacaksın. Hem dahili hoperlörü çok yer kaplamıştır cihaz içerisinde ve mp3 player de genelde dışarıdan müzik dinlemek içinde kullanılmaz. Gereksiz bir artı bu bana göre. Hemde cihazı tombullaştırmış boş yere.

iPOD SHUFFLE (4. NESİL) 1GB MP3 PLAYER - MB815ZO/A hazır elim değimişken siz kardeşlerime bikıyağım olsun, bu cihazı mutlaka ama mutlaka değerlendirin. Gerek ses kalitesi, gerek malzeme kalitesi mükemmel. Bir elektronik mühendisi olarak söylüyorum. Cihaz ıslandığı halde, ezildiği düştüğü çarptığı halde bana mısın dememiş ayrıca, bu da kullandıkları devre elemanlarının çin malı olmadığını apaçık gösteriyor. Beyler çok önemli, bu ürünü hepsiburada 128 lirayaa satıyor ve çok çok araştırırsanız dandik sitelerden 116 liraya kadar bulabilirsiniz. AMA ŞU AN ÜRÜNÜN FİYATI 7lYTL Hepsiburada.com yeşil modeline %40 indirim yapıyor. BU FIRSAT KAÇMAZ! Gerçekten beyler bu ürünü bu fiyata yakalamak insanın eline hayatında bir kez geçecek fırsatlardan biri. Eğer mp3 player alacağım ama radyosu olmasada olur diyorsanız, bu ürünü hepsiburdadan KAPIŞIN !!!

PHILIPS Mix SA1MXX02K benim tercihim. Çünkü mp3 playerr benim için yeterli değil. Radyosu olmasıda önemli. Ayrıca 27 saate kadar müzik çalabiliyor cihaz. Genelde 25 saat çalıyormuş ki bu bütün mp3 playerler arasında rekor. Çok şık bibudysi ve çok şık biekranı var. Aydınlatmalı olması avantaj. 99YTL ye bulmak mümkün ama ben emin olduğum siteden 107YTLye alacağım.
    Başka fikri olan varsa, yorumlarada açığım tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdem_23 -- 19 Temmuz 2009; 11:39:20 >

• philips alınmaz

sesi berbat

philips
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.