Evet ilk defa garantili ; spot olmayan bi ürün aldım :).Mp3 ümü şarja takıyorum şarjda oluyor fakat şarja taktığımda örneğin %20 gösteriyosa aradan 2-3 saat geçmesine rağmen hala %20 gösteriyor ve o şarj olurken yanıp sönen ışığı bi kere yanıp sönüyosa hep öyle yanıp sönüyo.Fakat şarjı gösterdiği gibi değil aksine sanki tam dolmuş gibi idare ediyo :D.Ve şarkıyı çalarken %20 şarj var ışığı yanmıyo tam dolu(yeşil) ışık yanıp sönüyo.
Not:USB 1.1 acaba sorunum bu mu ilgisayarımdamı sorun yoksa zen imdemi ?
ben de dün aldım herkes 3. gün garantiye yoluyormuş inşallah yarına kadar dayanır bu arada stone ile ilgili sormam gereken birşeyler var size kaankurt_12@hotmail.com adresimden ayrıntılı oalrak görüşebilir miyiz
aynı sorun bende de var
dahasıda şarkı çalmaya başladıktan bi süre sonra kendi kendine kapanıyor
bu sorun aldıktan 3 hafta sonra oluştu.
yardım edebilecek var mı garantiye vermeden halledebilir miyiz?????
arkadaslar, alette ciddi bir takılma sorunu var, bakın su baslıkta yazdıgım son mesajı inceleyin bu sorun kronik olabilir.
dün 8 saaat şarjda bıraktım nihayet turuncu led 2 kez yanıp söndü
yani sarj %25 75 arası bişeye kadar doldu
tam şarj için heralde 16 saat filan beklemem lazım:))
garantiye yollamayı düşünüyorum faturayı kaybettik iyimi! creative daha çok başımı ağrıtacak gibi
Zen Stone Plus 2 Gb aldım bende.Benimkinde de şarj oluyor fakat kitapçığında yazdığı gibi 10 saat dayanmıyor.Belki de ben sürekli açıp kapadığım için çabuk bitiyordur.
arkadaşlar aslında sorun yok sorun o kırmızı led de.Yani göstergede aslında stone lerimiz şarj oluyo ama olmamış gibi gösteriyo.
arkadaşlar aslında sorun yok sorun o kırmızı led de.Yani göstergede aslında stone lerimiz şarj oluyo ama olmamış gibi gösteriyo.
Bence . . neden bu.
evet doğru söylüyorsun.Denedim.İlk iki gösterge çok çabuk bitiyor.Fakat sonuncu gösterge baya uzun sürüyor.
deiğişik bişiy olmuş
benim bu yeni sistem hiç bir mp3 playerimi adam gibi şarj etmiyor allahtan usb şarj cihazım var o süper sşarj ediyor tam doluyor sorun alette değil yeni anakartlar adam gibi şarj etmiyor tasarruflumudur nedir lanet olası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme