Forumda yeniyim.. Umarım bana yardımınız dokunur.. Şuan Iğdırdayım Creative T100 üm var.. Müzik dinlerken kendi kendine kapanıyor veya takılıp kalıyor... Çok yere sordum yapamayız dediler. Garanti belgem olmadığı için garantiyede veremiyom. Burada Yeni açılan bir GOLD mağzası var. Creative Zen Stone built-speaker var ellerinde. 60 TL fiyat diyolar. Sizce bu fiayt iyi mi? Bana çok gibi geldi. Ben ürünün hoparlörsüzünü istiyorum. Elleribde olmadığını söylediler. Ayın 8ini bekliyorum. Para gelsin öyle alacam. Belki o zamana kadar bi düşüş söz konusu olur.. Veya varsa başka bir tavsiyeniz söyleyiniz.. Son olarakta hepsiburada gibi sitelerden alışveriş ne denli güvenli.. Alsam bile kaç haftada gelir Iğdırda kararsızım. YArdımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden çok sağolun
RocK-ForeveR
Edit: Creative Zen Stone 2gb hepsiburada fiyatı: 45,78
(En son olarak kutuda şarj aleti çıkmıyo. Çin malı telefonların Şarj cihazı ile şarj etsem bişi olur mu?)
Hepsiburada,ereyon sitelerinden bugüne kadar yaklaşık 100 civarı alışverişim oldu,hiçbirinde sıkıntı yaşamadım.Iğdır'a gelmesi 2 gün sürer.Yurtiçi kargo böyle söylüyor.2 ay kadar oldu cihazımı alalı,gerçekten de çok başarılı,kılıfı sayesinde hiç bir darbe vb zarar görmüyor,çizikde dahil.Bilgisayardan şarj oluyor ve günde 30 dk kadar hoparlörle,3 saat kadar da kulaklıkla orta seviyede dinlediğim zaman 3.günde %70 civarı oluyor.Gerçekten de çok başarılı bence...Şuan 1 hafta oldu ve hala şarja takmadım,muhtemelen %35-40 anca olmuştur.Hoparlörsüz olanı bulabileceğiniz pek sanmıyorum,bence almışken hoparlörlü olanı tercih edin,elden çıkartması da daha kolay olur.Ben teknosa'dan aldım,49 tl'ye.Kargo parası vereceğime direk elden alayım mantığıyla...
çok iyi düşünmüşsün kargoyla falan uğraşmamışsın ne güzel. ama burada bi nt var bide gold var öyle teknoljik magaza. pek bi şansım yok. malatyada olsaydım çok yerde bulurdum gerçi. ürün hakkında çok olumlu yorumlar aldım ama aklıma takılan kutudan şarj aleti çıkmaması.. yani çin malı usb den şarj olan aletlerin şarj aletleriyle şarj etsem bişi olur mu.. bunun hakkında da bi fikir verirseniz çok mutlu olurum.. bu arada senin ürün zen stone mu?..
(ayrıca yorumun için çok saol)
edit: pc memlekette kaldı...
@AllEyesQnMe;evet cihazım zen stone,2 gb hoparlörlü olanından.
Şarj olayında sorun çıkacağını sanmam.Neticede basit bir cihaz,sadece prizden gelen elektriği usb'ye gönderiyor.Tabi alet güvenli olmayabilir,çakma çin malıyla gelenler.Elektronikçilerde vardır normalleri.Iphone-Itouch için kullanılan ürünleride kullanabilirsin.
valla bende zeni alalı 1 hafta oluyor pek tavsiye eden olmadı ama creative kalitesine güvendim gittim teknosadan aldım gayet memnunum ses şiddeti süper ep630la güzel bir ikili oldu
peki bunda da T100deki gibi bass artırıcı özellik varmı.. (çok soru sordum biliyom ama affedin )
quote:
Orjinalden alıntı: AllEyesQnMe
peki bunda da T100deki gibi bass artırıcı özellik varmı.. (çok soru sordum biliyom ama affedin )
T100'ü bilmiyorum fakat eq ayarı yok.Bu yüzden bass ve tiz üzerinde oynama yapılamıyor.İlk zamanlar biraz zorlandım bu yüzden fakat kendi ayarlarıyla da gayet başarılı sonuçlar alıyorum.Ben cihazı test ederek almıştım,gold'da ve nt'de test etme olanağın varsa test et.Ben test ederken berbat 2-3 müzik vardı içinde,kalitesiz,onlara rağmen almıştım,eve gelip kendi parçalarımı atınca acayip mutlu olmuştum
arada tam 15 lira fark var.. bu benim kafamı karıştırdı.. acaba hepsiburada güvenilir değilmi gibisinden.. lütfen bi açıklık kavuşturun.. pişman olmak istemiyorum.. bu sorularımı maruz görün...
@AllEyesQnMe;aradaki fark gayet normal.Hepsiburada büyük bir şirket,bu yüzden yapılan indirimleri-zamları takip edip ürünlerine yansıtıyor.Gittigidiyor'daki ürünler ise kişilerin,yada ufak dükkan sahiplerinin.Bu yüzden yapılan indirimleri gözardı ederler genelde.Hepsiburada güvenilir mi?Dediğim gibi 100'ün üzerinde ürün aldım,bir sıkıntı yaşamadım.Garanti konusunda da bir sıkıntım olmadı,ben nokia,se cihaz aldım zamanında,kvk garantiliydi cihazların ikisi de,bulunduğum yerdeki kvk servisine getirdim cihazımı.Eğer bulunduğunuz yerde servis yoksa hepsiburada'yı haberdar edip(tel numaraları var) faturadaki adrese cihazı yolluyorsunuz,kargo onlarca ödeniyor.Tabii bu benim bildiğim,yine de araştırmak lazım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme