Bildirim
creative zen style 300 vs sony nwz e463
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ürünü aldın mı ? Bende düşünüyorum ancak kararsız kaldım . -
hangisi iyi arkadaşlar bende ayn ıderrtten muzdaripim :) -
aynen bende :D -
Ben ikisini de kullandım (mağazada)
Ve sonuç olarak Sony'yi aldım,çoooooooooooooooooooook memnunum,film bile yükledim -
ben de şöyle basları iyi bir mp3 yada mp4 alıcam da iksi arasında kaldım philips in yanında kafaüstü kulaklık vermesi hoşuma gitti ama yine de kararsızım lütfen yardım edin -
sonynin bu modelini alın kesinlikle pişman olmazsanız mükemmel ses kalitesi tiz bas müthiş .şarjıda 8 saat sonunda 1 çubuk eksiliyor.hiçbir sorunu yok kusursuz diyebilirim.bende çok araştırdım yabancı laışveriş sitelerinde en çok satanlara abktım birde medimarkte gittim bütün mp3 playerları denedim ama sony çok farklı ses verdiğini gördüm.philips filan hiç düşünmeyin sony varken ona laf düşmez.ama sonynin bu modeli 220 di aldıgımda fiyatı deger söleyeyim ama bu ses kalitesi 80 liralık olanlarda varmı var ama çok kısık seste var bu modelde 30 a kadar ayarını getirin zaten dünyayla baglanıtnız kesiliyor muhteşem bir ses çıkışı var. hiç düşürmüyorum elimden kulagımdan kolum bacagım gibi bişey oldu.şiddetle tavsiye ederim hiç düşünmeden alın derim .ama genede en son karar sizin ;) -
sony aldım menunumda alalı 1 sene oldu nerdeyse de eskisi gibi kaliteli ses cıkmıo artık.performans düşüklüğü var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X