Şimdi Ara

Creative Zen Touch 40 Gb hakkında sorularım olacaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen gün elime Creative Zen Touch Mp3 Player geçti.Ürünü araştırayım dedim.Baktım ki ürünün radyo ve ses kaydı özelliği de varmış ama mp3 player'a baktığımda yoktu: Ayrıca ürünün taşınabilir harddisk özelliğinden faydalanamıyorum,dosya klasörüne giremiyorum.Garanti süresi dolmuş zaten.Ne yapmamı öneriyorsunuz ? Bu arada ürünü merak eden arkadaş varsa kesinlikle tavsiye ederim !

• Yeni firmware yüklemelisin ya da cd sini bulmalısın. Radyo için de ayrı bi aparat var farketmişsindir kulaklık takıla yerde geniş bir slot var. Oraya radyo alıcısı takarsan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 3 Ağustos 2008; 18:36:06 >
  • Sorunu tam olarak anlayamadım neden harddist olarak iş görmüyor ?
  • azawarai @ firmwareyi kurdum sorun yine aynı.Ayrıca radyo aparatı yoktu,slotu gördüm,bilgilendirdiğin için teşekkürler.

sorry_for_kill_you @ Hd klasörüne giremiyorum bi türlü,bayağı zaman alıyor,işlem yapamıyorum.

Geçen bilgisayar servisinde bana mp3 playera format çekmem gerektiği söylendi.Bu alete nasıl format atabilirim ? Biçimlendirmeyi bi türlü beceremedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlienOne

azawarai @ firmwareyi kurdum sorun yine aynı.Ayrıca radyo aparatı yoktu,slotu gördüm,bilgilendirdiğin için teşekkürler.

sorry_for_kill_you @ Hd klasörüne giremiyorum bi türlü,bayağı zaman alıyor,işlem yapamıyorum.

Geçen bilgisayar servisinde bana mp3 playera format çekmem gerektiği söylendi.Bu alete nasıl format atabilirim ? Biçimlendirmeyi bi türlü beceremedim...

Tanıdığın arkadaşlarda vista sı olan var mı? onda bir dene istersen..
  • Yok yaw hepsi xp kullanıyor Onun dışında yapabileceğimiz birşey var mı ?
  • ups!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi hiç kimsenin mp3 player formatlamak hakkında bilgisi yok mu ?
  • Eğer görmüyorsa formatlayamazsın ki?? Recovery mode kısayolu olabilir belki ama onu da ben bilmiyorum...
  • Google'da arat bence .
  • quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

Eğer görmüyorsa formatlayamazsın ki?? Recovery mode kısayolu olabilir belki ama onu da ben bilmiyorum...

Görüyor,ama klasörün içine giremiyorum.Peki mp3 player'ı format veya biçimlendirmek için bildiğin bir yazılım var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.