Şimdi Ara

Creative Zen V 2 GB.. aman dikkat....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne zamandır almak istediğim bir makineydi? bikaç yerde inceledikten sonra almaya karar vermiştim.araya zamn girdi baya. ve sonunda 22 aralıkta TEKNOSA dan tripod hediyesi ile 149 liraya aldım. Creative almamın nedeni evimde bir ses sistemim va,hem çok memnundum. bikaç arkadaşımda da creativer vardı onlarda da vardı. ve CREATİVE' imi aldım. siyah yeşil rengini aldım evime geldim ve 6 saat şarzını yaptım. ardından açtım. ve makine 1 dakika çalışıo ardından donuyordu. yeni güncellemsini yaptım, reset attım ama olmadı. ve TEKNOSA nın 15gün içinde değişm uygulamsıyla gittim ve BEYAZ YEŞİL rengini aldım. ilk 15gün çok rahat bişekilde kullandım.sorun olmadı. ve gayette süper bir cihaz. HAFİF, HIZLI, RESİMLERİ,SES KAYDI ii. her yönden çok iiydi.
    AMA?? 17.gün ekranımda yeşil renk bir çizgi çıktı, 1günün ardından yeşil renk kayboldu ve kırmızı oldu. dğer günde tamamen renk gitti ve ekran solmaya başladı. ve sola sola ekran simsiyah oldu. MP3 üm çalışıor, sorun yok. fakat ekran görüntüsü yok. simsiyah.... şimdi 30 günlük cihazımı garantiye vereceğim mecburen.. ( arkadaşlar bu sorun sizde de oldumu? bi yolu varmı garantiye vermeden kurtarmanın???) arkadaşlar bu ürünü almak isteyenler önce düşünün, ardından alın. ben şuan bir MP3 alsaydım kesinlikle ZENv 2gb almazdım şuan arkadşlar...

Creative Zen V 2 GB..  aman dikkat....

• aynı ürünü izmir vatan bilgisayardan kız arkadaşıma aldım ilk gün şarj olduktan sonra donma oldu hemen götürdüm yenisi ile değiştirdim yaklaşık 4 ay oldu hiç bir sorun çıkartmadan çalışıyor.
  • şansınıza arızalı ürünler çıkmış..
    aslında genel olarak iyi bir cihaz bence..
  • ürününüümü halen karanlık ekrandan kullanıorum. inaın harika bir ürün.. garantiye önümüzdeki hafata yapacağım yolculuktan sora vereceğim. yoldaki en ii arkadaşımıda yanımda ötürecem. garanti durumunu şartlarını, herşeyeni, servis imkanlarınıda garntiye verdikten sora sizlerlepaylaşacağım....
  • Bu modelin plus olanı yani radyolusunun fm'i çok kötü çekiyor... eski model creative'ler de fm daha net çekiyordu...
  • alali daha 2gun oldu masallah simdilik bisey yok
    umarim bi sorun cikarmaz..
    mersine sirf bu yuzden gitmek olmaz
  • 2kez Creative mp3 aldım 2 kardeşimede. Tek bir yanı iyi oda bozuldugunda hemen yenisini göndermeleri. fakat sağlam diyemeyeceğim creative mp3playerlere. ilk aldıgım 3 kez servise gitti. 3defa yenisi geldi. son aldığımda bozuldu yolladım multımedyaya yenisi yokmus zenstone 1gb verelım dedıler mecburen tamam dedım. anlayacagınız creatıve alıyorsanız 2 3 ayda bir multımedyaya yollarsınız size geri yenisi gelır. garantisi bitene kadar bu böyle devam eder. 2yıl sonunda bozulursada atın çöpe. 3. kez mp3 player alırsam kesınlıkle creatıve düşünmem bile.
  • bende de var bu cihazdan yaklaşık 3 ay oldu taş gibi maşallah
  • valla daha dönemedim memlekete. dönünce ilk iş TEKNOSAYA gidip veröek cihazı... ben akran kararık dinliorum hala.. aama arada donoyor..dün otobüste kzın birinden iğne istedim.şaşırdı. verdi. montumun içinden mp3 ü çıkardım ve yanındaki yere iğne.. ve restart. ah ulan kafam. keşke almasaydım. artık yanımızda iğnede taşıyacağız heralde....
  • Ben 5-6 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yok umarım olmazda. Biraz şans meselesi sonuçta elektronik eşya.
  • ya benimki bi şarkıda dondu kaldı!!!resetliyorum yine aynı donup kaldığı sayfa açılıyo:((napıcam??bilen varsa yardım lütfen!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.