Şimdi Ara

CREATİVE ZEN V DRİVER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle başlığa girip yazıyı okuma zehmeti gösteren herkese Selamün aleyküm

benim sorunum şu . bilmiyorum nasıl oldu ama 1gb lık creative zen v mp çalar ımın driver cd sini kaybettim . creativein sitesinden indirmeyi denedim driver ını ama bulamadım . 1-2 şeyi indirdim ama onlarda tanıtmadı mp3 çaları . biri lüften yardım etsin bana acil sürücüsü lazım makinanın

• hadi beyler yokmu bi yardım edecek
  • kardeş neden driver cd si arıyorsun ki zaten xp yada vista ise tanır bi işe yaramıyor zaten driver cd leri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otis abi -- 29 Ağustos 2008; 22:33:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: otis abi

kardeş neden driver cd si arıyorsun ki zaten xp yada vista ise tanır bi işe yaramıyor zaten driver cd leri

tanısa o kadar uğraşıp driver aramam foruma topic açmam. yokmu yardım edecek bi müslüman
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbonurcan

quote:

Orjinalden alıntı: otis abi

kardeş neden driver cd si arıyorsun ki zaten xp yada vista ise tanır bi işe yaramıyor zaten driver cd leri

tanısa o kadar uğraşıp driver aramam foruma topic açmam. yokmu yardım edecek bi müslüman

tamam canım ne kızıyon?
  • upupupupp sorun hala güncel
  • Bende vardı birazdan upload eder ya da link veririm

• o linkde firmware başlığı altındaki bi işe yaramıyor . applications başlığı altında da 6 tane dosya war . hangisini indirirsem mp3 çalar ı tanıtabilirim .
  • sitesinden hertürlü driveri ve firmwarei indirip rahatlıkla kullanabiliyorsun arkadaşım bendede zen V 2gb var.. bence sen becerememişsin bir bilenle yap bu işi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.