beyler baştan söyliyim marka sempatizanlığı vs yapmak gibi bir amacım yok bilen bilir forumda zaten . ben ipod nano kullanıcısıydım
cebimde yıkandı ve oksitlendi nano m , ve bugün creative zen v plus 4gb aldım .
ve kendimi tutamıyorum yahu bu adamlar iş yaptığını mı sanıyor ya , bunlar nasıl mühendis , nası satıcı ... hiç mi ciddiyet yok . o kadar para verdik
alet daha ilk günden kafayı sıyırdı . ilk önce pc yi görmedi . sync manager hata verdi . sonra ses seviyesinin kısıtlandıgı ve artırılamadıgı hiçbir şekilde(utanmasalar 40ytl lik mp3 lerle aynı yapcaklarmıs ses seviyesi ve kalitesinide) ...
tam dosya müzik video bişiler attım izliyim dinliyim derken , fotolar geç yükleniyor , videolar 20fps nin altında tam bir eziyet zaten renk kalitesi berbat ekranın herşey karman çorman
en sonda 1 saat önce şarjdan aldım ve alış o alış bir diğer deyişle aleti elime aldım resmen . alet sarj oluyor gözüküyor sarjda olmamasına ragmen , ne kapanıyor ne açılıyor , şarj ekranında bekliyor . inş pili biterde kapanır kendi
kısaca bu aleti aynen iade edicem yarın çünkü arkadasımınkide aynı çıktı beraber almıstık . forumdada pek memnun olan yok . tavsiyem bu aletten almayın . paranızı elbet geri alırsınız ama zamanınız boşa gidiyor.