Şimdi Ara

CREATIVE ZEN X-Fi2 8GB FM 3” DOKUNMATIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mp3 nasıldır ? ses kalitesi iyi mi ? Sony NWZ-5544S aldım ve tam bir hayalkırıklığı çıktı sesi hiç güçlü vermiyor... creativenin zen leri iyi diyorlar. sizce nasıl ses kalitesi iyi mi ? dokunmatik tarzda birşey istiyorum önericeğiniz sesi iyi veren dokunmatik bir mp3 varmı ? şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: antititan

Arkadaşlar bu mp3 nasıldır ? ses kalitesi iyi mi ? Sony NWZ-5544S aldım ve tam bir hayalkırıklığı çıktı sesi hiç güçlü vermiyor... creativenin zen leri iyi diyorlar. sizce nasıl ses kalitesi iyi mi ? dokunmatik tarzda birşey istiyorum önericeğiniz sesi iyi veren dokunmatik bir mp3 varmı ? şimdiden teşekkürler

CREATIVE ZEN X-Fi2'in ses kalitesi, yeni seri Sony S serisinden çok daha iyidir.. Media markt'ta dinlemiştim; gayet berrak iyi bir ses kalitesi var...
    Yanında verilen kulaklıklarda iyi sayılır.. Ep 630
  • yardımcı olurum
    ZEN sülalesi stokta var :)

ZEN 2GB
    ZEN MX 8GB
    ZEN MX X-Fi 8GB
    ZEN MX X-Fi 2 16GB

ürünlere ait özel kılıflarve ekran koruyucu sticker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 12 Kasım 2010; 0:42:07 >
  • evet bugün gold'dan satın aldım ve harika bir mp3 gerçekten sadece dokunmatiği biraz uyuz onun haricinde muazzam bir mp3 tavsiye edilir :)
  • beyler müzikleri klasör klasör attıgımızda gözüküyormu acaba bende zen vardı onda karman cormandı? mesela karışık parçalar içeren özel adlı klasör attımı direk özel adlı klasöre giriyormu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.