Şimdi Ara

creative zen x-fi2 mi next meuzi m6 mi almalyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar limit 250tldir. başlıkta yazdığı gibi zaten, sizce hangisini almalıyım yada daha iyi bir önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.

• SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 24 Ekim 2010; 23:30:25 >
  • arkadaşlar yokmu kullanan iki ürünüde karar vermemde bana yardımcı olun başka önerileriniz varsa onlarıda değerlendiriyim...
  • xfi2 kullandım hiç begenmedim herkes meizu yu met ediyorlar bence ikisi arasında meizu dur
  • Bende uzun süredir araştırıyorum piyasada dinlemediğim player neredeyse bir elin parmağı kadar kaldı okadar diyebilirim nihayet M6 SL ile özellikle bukadar uzun şarj süresi + minimum boyutlarda ve mükemmel ses kalitesini birlikte olduğunu keşfettim. Forumda ve yurtdışı sitelerdede binlerce kişi meizu bulmakta zorlanırken bugün sağolsun dh dijital fotoğraf bölümünden evvelden tanıştığımız Ahmet beyden beyaz renkli olanı satın aldım, sağolsun aynı saat içinde kargoyuda verdi yarın elimde olacak inşallah. Bu fiyata 8gb sıfır ve TR garantili Meizu M6 SL hiçbiryerde bulamazsınız ben aylardır ne ebay kaldı ne amerika bu fiyata 8gb meizu bulamamıştım. Bu fırsatı kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

xfi2 kullandım hiç begenmedim herkes meizu yu met ediyorlar bence ikisi arasında meizu dur

peki sadece ses kalitesi açısından hangisi iyidir sence ?
  • meizu m6, kullandığım iriver'ın çoğu modelleri ve halen kullandığım sansa clip'ten ses tonlaması ve ses çıkış gücü daha iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmkr

quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

xfi2 kullandım hiç begenmedim herkes meizu yu met ediyorlar bence ikisi arasında meizu dur

peki sadece ses kalitesi açısından hangisi iyidir sence ?

dedigim gibi meiszu yu kullanmadım xfi2 yi kullandım cok kotuydu .meizu da kaliteli ses çipi kullandıklarını biliyorum kesin iyidir yani meizu
  • meizu da kullanılan ses çipi cowon d2 ile aynıdır ses kalitesi olarak çok iyidir video izlemeyi düşünmüyorsan meizu al ama videoda izleyeceksen başka markalarada göz at

ama ben senin yerinde olsam 2.el cowon d2 alırdım bana göre mp3 player olarak en iyi cihazdır
  • tşkler arkadaşlar video izlemeyi düşünmüyorum meizu almaya karar verdim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.