Şimdi Ara

creativeler bu kadar ucuz mu???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 128 i anladım da 1 gb bi tane var 120 ytl yazıyodu.
  • arkadaşlar havale olayı nasıl oluyor. sitede bulamadım. anlatsaydınız iyi olurdu. Hep*iburada.comda da tam okudum tam olarak anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_.28 -- 19 Kasım 2006; 14:45:03 >
  • arkadaşlar hepsiburada.com dan creative fx120 yi aldım.
    Ürünün havalesini bu gün yatırdım. Saaat 12 sularında. Ama havalem hala onaylanmamış. Kötü düşünmeye başladım wallaha. Shop-tr.com da hepsiburada.com yerden yere vurmuşlar. Onları okuduktan saonra....

Ne düşünüyorsunuz?
  • Arkadaşım Zen Touch 40Gb almıştı diğer gün eline ulaşmış. Çok memnun kaldım diyordu ama memnun olmayanların sayısı da azımsanacak kadar değil.. weblebi.com bu işi çok iyi yapıyor. İnternetten alışveriş yapmak istediğiniz zaman bakacağınız ilk yer mavi bilgisayar ve weblebi olsun tavsiyemdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLli_.28

arkadaşlar hepsiburada.com dan creative fx120 yi aldım.
    Ürünün havalesini bu gün yatırdım. Saaat 12 sularında. Ama havalem hala onaylanmamış. Kötü düşünmeye başladım wallaha. Shop-tr.com da hepsiburada.com yerden yere vurmuşlar. Onları okuduktan saonra....

Ne düşünüyorsunuz?

Hepsiburada com'dan çok şikayet olduğu doğru İnşallah sorunsuz şekilde cihazını teslim alırsın.
    Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.