Açılış Tarihi: 29 Mayıs, 2013. 20.00 Server Saati (GMT+3 - Bizim Saat) Sunucuya diğer Creddy PVP clienti ile girilebilecek. Açılış tarihi geldiğinde diğer clientte Creddy PVP 2 için bir seçenek belirecek.
Yeni bir şans geliyor, Creddy PVP 2! Creddy PVP 2, diğer Creddy PVP ile aynı özelliklere sahip olacak.
Neden aynı özelliklerde bir server açıyoruz? Değişik özelliklerde sunucular yaptık. 80 cap, 100 cap gibi. Hepsine çok emek verdik ama hiçbiri hakkını vermedi. Bundan tek anladığımız, yaklaşık 1.5 yıl önce kusursuza yakın bir ayarlama sunmuşuz çünkü hala bu ayarlarda oynayanlar var. Bu yüzden bir ikincisini açıyoruz. Creddy Pvp 1 de güçlenenlerin alıp başını gittiğini düşünenler için bir şans. Creddy Pvp2 yeni bir şans!
Neden Creddy Online seçmelisiniz? Açılış Tarihi: 17.02.2012 Bugünün Tarihi: 26.05.2013 Geçen Süre:1yıldan uzun Hacklenme Geçmişi:0
http://pvp.creddyonline.net/profile.php?id=Anesthesia_ benim karakterim satılıktır yaklaşık 300tl harcanmıştır çok güzel serverdi fakat oyunu bırakırken gittim +17 silahımı patlattım :( sonra da zaten zevk kalmadı set duruyor. Para sıkıntısıda yok
Creddy 2 yeni açıldı 4 kale var beklerim güzel bi server. Nick: Wizard
Koveea yı beklerken vakit geçireceğim pvp bi server arıyorum. Oynayanlar varmı bu serverda? Nasıldır acaba server durumu? Bu saatte 1100 kişi online gözüküyo
6gün roll back yapıldığı gün oyunu bıraktık :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme