Şimdi Ara

Cris ( ANA KONU ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
13.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyleyse ve para verdiyseniz Lyon çooook karlı çıkar.Adam 35'inde,bunağın teki.
  • umarım doğru değildir
  • seneye urfalı ile birlikte futbolu bırakırlar artık.

Kimseyi bulamadılar, cris'e kaldılar demek ki. Mükemmel bir transfer hamlesi.
  • Yerli birini alsalar daha mı iyiydi acaba...Tamam süre dar ama arkadaş 35 yaşındaki adamın en ufak sakatlıkta dönmesi ne kadar sürer.Umarım beni yanıltır.Ben yanlış buldum transferini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orijinalden alıntı: oppachi

quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

OHAAAAAAAA

o kim la iyi mi kötü mü?

Bu adamı 2008'ten beri takip ediyorum, istikrar abidesi, topu oyuna çok iyi sokuyor. Yaşı geçmiş olsada tam aradığımız tipte bir adam.

eyvallah kardaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• inşallah yalandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Lyon'lu olan 35 yaşında hantal adamın teki bence boşuna yapılmış bir transfer Gs için.Gençken iyidi bu adam ama çok ağırlaştı son 3 senedir

ujfalusi içinde tıpatıp aynı şeyler deniliyordu bi de ekstradan kasap deniyordu. sakatlanınca kahrolduk
  • ntv dediğine göre yalandır
  • Johnny reyiz gibi adam.
  • Yarım sezon oynar mı acaba
  • Bu da istatistikleri, bu sezonluk alınmış görünen o ki, nasıl bir adamdır bilmem ama yaş itibari ile sakatlanma riski fazla gibi sanki,

http://www.footballdatabase.eu/football.joueurs..cris.4110.fr.html
  • Eğer bu adam gelirse bu konu umarım silinmez.
  • İnşallah gerçek değildir. yanlış transfer olur. yanından ilk hızlı futbolcu geçtiğinde yedek kulübesini boylar, parada boşa gider.
  • Ah ulan nickimi değiştirmeseydim
  • Hiç kimseyi almasınlar daha iyi
  • Bence iyi transfer. Yalnız geçen sezonki kadro üstünlüğümüzü koruyamadık Fener'e karşı. Adamlar çok iyi kadro kurdular. Allahtan başımızda Fatih Hoca var. Ya da Allahtan Fenerin başında Aykut var.
  • Gene basladilar yahu, adami 1 kere izleyen yoktur laf edenlerden

• Allah kahretsin.... Hani transfer yapmak icin adam alinmayacakti??? Bu kim??? Yalandir insallag. Ucakta kalbi dursun ama gelmesin. Yaziklar olsun...

• 35 yaşındaki adamı almaazlar heralde.bir tek milan yapar dünyada böyle transfer...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.