Şimdi Ara

Cris ( ANA KONU ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
13.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Cris iyidir, 1 sezon çok rahat götürür. Sakin olun derim, kötü transfer değil.
  • daha kesin bişey yok arkadaşlar...ben alacaklarını pek sanmıyorum en azından öyle umuyorum...bana kayer i alcaklar gibi geliyo yada hiç almasınlar daha iyi..
  • Lan adam ölecek şampiyonlar liginde falan 35 oha artık suyunu cıkarttınız
  •  Cris ( ANA KONU )
  • yazık ya tecrübeyi yaştan ibaret sanan bir yönetimimiz var arkadaş. git bastos u al koy hakanı stopere bu adam bize ne verecek
  • Son derece yanlış bir transfer olduğunu düşünüyorum. Aynı hata defalarca kere tekrarlanmamalı fakat maalesef ki tekrarlanıyor.

Kısa vadede katkı sağlar yada sağlamaz. Farklı bir pencereden baktığım ve detaylı olarak düşündüğüm zaman ben bu transferin son derece yanlış ve kötü bir transfer olduğu görüşündeyim. Bakın katkı sağlamaz, çok kötü oynar demiyorum. Bu sahada belli olur. Bu transferin yanlış ve kötü bir transfer olduğunu düşünüyorum. Tabi gerçekleşirse.

Ujfalusi nin sakatlığı talihsiz zamanlara denk geldi. Onu anladık. Zaman sıkışık, onu da anladık. Fakat bu kadar yanlış bir seçim de yapılmaması gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Cris ( ANA KONU )

Eee kimi alıcak bu takım şunun şurasında 3bçk saat kaldı.
  • quote:

Cris ( ANA KONU )

Evet artık dağılabiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

quote:

Cris ( ANA KONU )

Evet artık dağılabiliriz :)

yalan haber , resmi sitede böyle birşey yok
  • Dönüp dolaşıp aynı şeyleri okuyorum
  • lyonun bu sezon ki maçlarına baktım ilk maç 90 dk oynamış 2. maçta 35.dk da çıkmış sonra ki 2 maçta kadroda yok büyük ihtimal sakatlanmış. yaşta kemale ermiş
  • ya bu forumu hangi sivri zekalar yönetiyor arkadaş, kaç gündür sürekli yavaş kağnı gibi açılan sayfalar, sürekli çöküp durma, şimdi de karmakarışık mesaj düzeni, okadar para kazanılıyor adam akıllı biri bu forumun alt yapısını düzenleyemiyor mu
  • Dönüp dolaşıp aynı şeyleri okuyorum
  • Ek olarak basında Fatih Terim in Ricardo Carvalho yu yaşlı diye reddettiği haberleri çıkmıştı. Carvalho yu reddeden adamın Cris i isteyeceğini pek sanmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık alsa alsa 500bin verilir bu adama bu yaşta çuvalla para verirlerse yazık valla
  • Bir ara yönetime sövmüştüm bir hafta banlanmıştım, aynı şeyi yapmayacağım bu sefer. Bu transfer rezillikten başka bir şey değildir, yazıklar olsun.
  • Cris in kalitesine, tecrübesine diyecek söz yok ama arkadaş adam 35 yaşında koskoca gs bula bula bu adamımı buldu şimdi ?
  • Cris in kalitesine, tecrübesine diyecek söz yok ama arkadaş adam 35 yaşında koskoca gs bula bula bu adamımı buldu şimdi ?
  • Şaka gibi ya kafayı yiyeceğim 35 yaşında stoper alıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.