Şimdi Ara

Crisis Core Final Fantasy Oynayıpta Ağlıyanlar(Spoiler İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 22 Aralık 2008; 17:18:02 >

• Neden ağlıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Neden ağlıyorsun

Ne Bilim Oynayanların Hepsi Ben Ağladım Diyorda Bi Oyun İçin Ağlanilirmi Neresine Ağlıyorlarmiş?
  • onu bilmemde ffx in sonunda ağladığımı bilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Zack Ölüyormuş Son Bölümde Ondan Ağlıyorlarmiş Ben Ağlamadim Ama Duygulandım Cloud Gibi Biri Zack'in Yerini Dolduramaz Bence
  • Oyunu bitiremedim 3.bölümde sildim.Hiç bişi anlamadım çünkü.Yaratıklar geliyor Fight Mode activited filan...2 vur filan sonra yine ilerle . Nasıl seviyorlar anlamıyorum.
  • Eğer ingilizcen iyiyse ve oyunun tüm senaryosunu benimseyerek anladıysan son video da duygusallığına bağlı olarak ağlayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

Eğer ingilizcen iyiyse ve oyunun tüm senaryosunu benimseyerek anladıysan son video da duygusallığına bağlı olarak ağlayabilirsin

Zack' Bence Ölmemeliydi İlerki Serilerde Çok Fena Olabilirdi Ama Yapımcılar Öldürdüler
    Geri Diriltsinler Zack'i
  • danteeeee

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

danteeeee

Sephiroth Ölmedi Zack Öldü İşe Bak Ya
    Zack'in Durumuna Çok Üzüldüğümü Söyliyebilirim Sonuçta Genel Olarak Oyun Olsada İnsan Üzülüyor Genç 1 Karakterin Ölmesine DMC 3 Vergil'in Kendini Aşşağı Bırakmasına da Çok Üzülmüştüm Ama Zack'in Durumu Kadar Hiç Bir Oyunda Üzülmediğimi Söyliyebilirim Bu Oyunun Hikayesi Beni Etkiledi Diyebilirim Kısacası Arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 19 Aralık 2008; 1:27:19 >

• Hmm konu biraz sapitmisr, once su "XX oluyor" gibi mesajlari lutfen Spoiler uyarisinin ardindan verelim.

----Spoiler----

Ikinci olarakta oldugune isyan etmek anlamsiz cunku....
    .... Zack taaa PSOne icin olan FF7de ölüyor, hatta orada bile flashbaclarda yasaniyor olum sahnesi. Yani biz FFVII'den oncesini oynuyoruz, zack olmesin Cloud dandik diyerekten yapimcilardan senaryoyu degistirmeleri beklenemez tabi ki fakat Cloud'a "Zack Copy" diyebilirsiniz, biz arkadas arasinda oyle bahsediyouz

Son olarakta oyun tarihinin en acikli sonlarindan biri belki de en aciklisidir crisis core'un sonu, ozellikle son savasta giren muzik ve Zack'in olmeye yaklastikca hatiralarini birer birer kaybetmesi ve buna ragmen Aerith'i kaybetmemek icin o kadar ugrasmasi. Senaryonunun butununden habersiz iseniz (bkz. FFVII, Advent Children) bile aglayabilirsiniz diger turlusunu siz dusunun

----Spoiler----

Ben mi? Ben aglamadim, ama oyunun sonunu trende getirmistim. Kalabalikti da, icim bi tuhaf olmustu. Sessiz sakin bi yer olsa aglar miydim ki

• quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Hmm konu biraz sapitmisr, once su "XX oluyor" gibi mesajlari lutfen Spoiler uyarisinin ardindan verelim.

----Spoiler----

Ikinci olarakta oldugune isyan etmek anlamsiz cunku....
    .... Zack taaa PSOne icin olan FF7de ölüyor, hatta orada bile flashbaclarda yasaniyor olum sahnesi. Yani biz FFVII'den oncesini oynuyoruz, zack olmesin Cloud dandik diyerekten yapimcilardan senaryoyu degistirmeleri beklenemez tabi ki fakat Cloud'a "Zack Copy" diyebilirsiniz, biz arkadas arasinda oyle bahsediyouz

Son olarakta oyun tarihinin en acikli sonlarindan biri belki de en aciklisidir crisis core'un sonu, ozellikle son savasta giren muzik ve Zack'in olmeye yaklastikca hatiralarini birer birer kaybetmesi ve buna ragmen Aerith'i kaybetmemek icin o kadar ugrasmasi. Senaryonunun butununden habersiz iseniz (bkz. FFVII, Advent Children) bile aglayabilirsiniz diger turlusunu siz dusunun

----Spoiler----

Ben mi? Ben aglamadim, ama oyunun sonunu trende getirmistim. Kalabalikti da, icim bi tuhaf olmustu. Sessiz sakin bi yer olsa aglar miydim ki

Peki Crisis Coreden Başka Gelicekmi Psp'Ye Final Fantasy Oyunu?

• Zaten su anda Final Fantasy Tactics var sanirim ama Action RPG degil ve yanilmiyorsam 2d grafikleri var. Ondan haric olarak Final Fantasy karakterlerini iceren bir dovus oyunu cikacak Dissidia: Final Fantasy (Video icin bkz. http://www.gametrailers.com/player/43211.html) Cok farkli bir oyun olacaga benziyor merakla bekliyoruz.

Bir de eger Crisis Core'u sevdiyseniz Action RPG olarak gelecek bir oyun var, yine Square Enix yapiyor, Kingdom Hearts; Birth by Sleep. Oyunun super gaz videosu icin bkz: http://www.gametrailers.com/player/18256.html Oyun Kingdom Hearts I ve II'den oncesini konu alacak. Daha once oynamayanlar icin iyi bir baslangic olabilir. Oyunu Disney ve SquareEnix beraber yapiyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Zaten su anda Final Fantasy Tactics var sanirim ama Action RPG degil ve yanilmiyorsam 2d grafikleri var. Ondan haric olarak Final Fantasy karakterlerini iceren bir dovus oyunu cikacak Dissidia: Final Fantasy (Video icin bkz. http://www.gametrailers.com/player/43211.html) Cok farkli bir oyun olacaga benziyor merakla bekliyoruz.

Bir de eger Crisis Core'u sevdiyseniz Action RPG olarak gelecek bir oyun var, yine Square Enix yapiyor, Kingdom Hearts; Birth by Sleep. Oyunun super gaz videosu icin bkz: http://www.gametrailers.com/player/18256.html Oyun Kingdom Hearts I ve II'den oncesini konu alacak. Daha once oynamayanlar icin iyi bir baslangic olabilir. Oyunu Disney ve SquareEnix beraber yapiyor..

Dissidia: Final Fantasy nin Japoncası çıktı, ben indirip oynamadım, pek sevmem Final Fantasy yi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MpeggaV -- 20 Aralık 2008; 0:18:31 >

• Bu oyun crisis core sıra sıra vurmalımı ffx gibi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Bu oyun crisis core sıra sıra vurmalımı ffx gibi??

Sıra tabanlı değil,pat küt giriyosun adamlara
  • bence psp deki eniyi oyun crisis core
  • Dante*

Neden spoiler verip duruyorsun oyunun heyecanının içine ediyorsun. Yazacak isen spoiler ibaresi kullan bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

Dante*

Neden spoiler verip duruyorsun oyunun heyecanının içine ediyorsun. Yazacak isen spoiler ibaresi kullan bari.

Ne Alaka Şimdi Bu Oyunu Bitirmeyen Kalmamiştir Ona Dayanarak Spoiler Verip Duruyorum.
    Eğer Oynayıp Bitirmediysen Girme Topice Kardeşim Zorla Sokan Yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.