Şimdi Ara

CristalMuOnline Resetlendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sakın client indirmeyi felan düşünmeyin server rezillik. 31 kişide lag oluyo. shoplarda jeweller satılıyo ama hiçbir işe yaramıyo. +6ya kadar blesle getiriyorsunuz soul bastığınızda geri düşürüyor. life basıyorsunuz add vermiyo çok denedim birde lagda vendorda uğraştım berbat.kundun yok. yok ben lafdan anlamam diyen varsa indirsinde aklı başına gelsin

server
  • Arkadaşlar gerçekten güzel bir server ben daha CristaLMu OnLine serverinde GM'lik yaptım arkadaşlar bilirler beni.Evet serverde lag var şöyle bir girip baktım.Ama serverin kurucusu sağlam adam en yakın zamanda bu sorunuda giderirler.CristaLMu ONLine takımına serverlerinde başarılar diliyorum

Ayrıca murat kardeş kusura bakma o gün dediğin doğruydu benim pc zarar verme git ona zarar ver dedin.Yapmaya kalkıştım ama vazgeçtim EMEĞE SAYGI

Başarılar Dilerim...
  • Şimdiden kasmaya başlayın sonra adamlar güçlenecekler eziq kalıcaksınız.eveettt "misafir64" sana gelince o senin kendi görüşün kardeşim başkaları seni dinleyecek değil.Kendi görüşlerni kendine sakla.Kimseyi serverde zorla tutmuyorlar.Ama ilgi gören bir server ve şunada emin ol en geç 1 ay sonra daha çok ilgi görecek.
  • Kendi şirketimde sponsor olarak CristaLMu OnLine yi seçtim ve şirketin internet sitesinde reklamını yapıyorum...Merak etmeyin para istemem :)
  • Anlayisin icin Saol Hayber Ancak 31 Kiside Lag Olmasinin Nedeni ODa AZ Ram Sorunundan Kaynaklaniyo Serveri Tasidigimiz PC Ram BozluduYeni Pc ye Tsaidk Ama Ram Alincak Halledilcek Ayrica Lag Dediginiz Cok Bisi Degil Eger Oyle Olsa Serverda ONLine 50-60 a Kadar Yukselmezdi
  • ozan murat telefonu acmıyor laaa.. okuldamı servera res geldi benim gm liği unuttu valla :D... haber ver de acc aynı yine benim..
  • Ozan Serveriniz Hayırlı Olsun Ama Herkez FullLer Bence.... Exp Ve Res Bası point olursa Server Süper Olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_LoRD482

Ozan Serveriniz Hayırlı Olsun Ama Herkez FullLer Bence.... Exp Ve Res Bası point olursa Server Süper Olur..

Ya Fun Server Amaci Eglence İste Fulledikten Sonra War Yapmak Duel Yapmak Amac Bu Sıze Verebılcegım Orneklerden Berı SacredMu
  • By_Lord sende res başına point geliyor ama neye fayda kardeş.Bi işe yaramaz senin server.2 defa res attın o kadarda kastıydım.Senin server sadece başka birşey demiyorum sana.Boşa kurma kimse gelmez.Şimdide serverin ismini değiştirip kurmuşsun ama yemezler.Ben gelmem arkadaşlarıda çektim oradan.Siz gm ler kasın kesin birbirinizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaLNıZLoRD

Anlayisin icin Saol Hayber Ancak 31 Kiside Lag Olmasinin Nedeni ODa AZ Ram Sorunundan Kaynaklaniyo Serveri Tasidigimiz PC Ram BozluduYeni Pc ye Tsaidk Ama Ram Alincak Halledilcek Ayrica Lag Dediginiz Cok Bisi Degil Eger Oyle Olsa Serverda ONLine 50-60 a Kadar Yukselmezdi

O Zaman 4 GB Ram yapin 1024 ADSL OLSUN BAK BAKALIM LAG SORUNMU DEİLMİ ANLARSIN
  • Valla Ne Diem Kolay Gelsin Ama Lag Oluyosa Sanmıom Fazla Tutcanı
  • Ben Kasıorum bu serverda ama şikayetçiyim 7/24 deil bikere o kesin durp durup gidior şimdide

Connection with SQL Server With Odbc failed!
    Please check if odbc MuOnline exist or db user and password are okey.

Hatası Verior Bir İş Yapacaksanız Ya Tam Yapın Yada Yapmayın
  • Son aLdıım duyuma göede server kapanıomuş bravoo...

işinyoksa server ara şimdi
  • server açıldı bidaha kapanmaz inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3hrimeN

Ben Kasıorum bu serverda ama şikayetçiyim 7/24 deil bikere o kesin durp durup gidior şimdide

Connection with SQL Server With Odbc failed!
    Please check if odbc MuOnline exist or db user and password are okey.

Hatası Verior Bir İş Yapacaksanız Ya Tam Yapın Yada Yapmayın

Sen Onu Serverla Ugrasanlara Hack,Dupe Yapmaya Calisanlara Soylesene Bitti iste Tmm Kapandi oke?Kendini Hacker ZannedenLer Göbek Atsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaLNıZLoRD -- 21 Mart 2007; 19:12:14 >
  • ya site acılmıyo
  • Olm Alone Nasıl Olur Senin Gibi Bi Adamın Serverı Nasıl Hacklenir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.