Şimdi Ara

crosbow açıcam...(tavsiyeleriniz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rogue ler çok fazla övülüyorlar.16 k crit vurdu diye filan o yüzden bi heves yaptık.bakalım nası olcakaslında nuker taraftarıydım.3-4 tane kastım ve en hızlı kasılandı şimdiye akdar ama crosbow chinese monsterlerini de hızlı kesiyormuş.nukerden farkı yok diye düşünüyorum.yanılıyormuyum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDSea_SulTanS

rogue ler çok fazla övülüyorlar.16 k crit vurdu diye filan o yüzden bi heves yaptık.bakalım nası olcakaslında nuker taraftarıydım.3-4 tane kastım ve en hızlı kasılandı şimdiye akdar ama crosbow chinese monsterlerini de hızlı kesiyormuş.nukerden farkı yok diye düşünüyorum.yanılıyormuyum ?

Farkı yok gibi düşün ben mesela Zerk+ Buffla Crossbowla 61 Levelde iken Yeti Gianta 56+3 Bowla 28 K critvurmuştum şuan Daha güzel bir silah var kimbilir çok daha fazla vurarım. Nukerlerin kabusu Daggerlar. 69 Hunterlar benden kacıyor. Aslında tek skille halledebilirler ama tek skille öleceklerini biliyorlar. Tek zor yatırdıgım Build Glavier ve Blader

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Orjinalden alıntı: ReDSea_SulTanS

rogue ler çok fazla övülüyorlar.16 k crit vurdu diye filan o yüzden bi heves yaptık.bakalım nası olcakaslında nuker taraftarıydım.3-4 tane kastım ve en hızlı kasılandı şimdiye akdar ama crosbow chinese monsterlerini de hızlı kesiyormuş.nukerden farkı yok diye düşünüyorum.yanılıyormuyum ?

Farkı yok gibi düşün ben mesela Zerk+ Buffla Crossbowla 61 Levelde iken Yeti Gianta 56+3 Bowla 28 K critvurmuştum şuan Daha güzel bir silah var kimbilir çok daha fazla vurarım. Nukerlerin kabusu Daggerlar. 69 Hunterlar benden kacıyor. Aslında tek skille halledebilirler ama tek skille öleceklerini biliyorlar. Tek zor yatırdıgım Build Glavier ve Blader

sen intmisin str mi ?

• Crosbowun intimi olurmuş?Sen dediğim linke tıkladınmı acaba???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.