Şimdi Ara

CRP Yüksekliği? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    olabilir pazartesi tekrar bi doktora gitmem gerekiyor o zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bunlarda diğer yüksek olan değerler

CRP Yüksekliği?

• Romatizma olur kanser olur bunlarda crp yükseliyor insanların kanser olduğu da bir nebze crp den yola çıkarak anlaşılıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M.S .T kullanıcısına yanıt
    o beni endişelendirdi

• Aynı dertten muzdaribim, düşürüyom ilaçla yine çıkıyo lanet şey. Bir kurtuluşum yok galiba :(

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    sebebi ne sizce?

• Galiba çalışma ortamım, yağ, kir, toz eksik olmuyor. Bir de sanırım bonus olarak sigara alışkanlığım.

• crp si 2 defa cok yuksek cıkarak geceleri nöbet geciren birisi olarak yazıyorum. suan hala tedavi göryüyorum. bu arada şekerin kaç cıktı. crp yi tetikliyen şeylerden bir tanesi. 1.5 ay once şeierim 276 cıktı crp de 96 idi. hemen tedaviye başlandı. 1.5 ay sonunda şekerim 100 şuan. crp de 35 cıktı. doktor yüksek degil dedi. (crp icin) şekerden , sinirden stress den ve soğuk dan uzak dur.cok sağlıklı beslenmelisin. artık hayatından şekeri tatlıyı ömrün boyunca cıkartcaksın. evde şeker hastası birisi varmı? sebze agırlıklı beslen . bolca yogurt ye. öğlenleri özelikle. ceviz suyu iç. crp yi cok düşürüyor.maydonoz ye kahvaltıda bolca.

ve senin icin söylüyorum bolca yürüyüş. günde en az 20 bin adım. crp ve şekere bire bir.

burdan herkese sesleniyorum. şekeri hayatınızdan tamamen cıkartın arkadaşlar. şeker derken tatlı pasta cikolata. şuan gençsiniz. 40 lardan sonra vucutu yamultuyor .

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    şekerim 85 çıkmış yüksek değil ama crp 10

• realeu419 kullanıcısına yanıt

sende bi sıkııntı yok hocam. merak etme. sana verilen o kagıtta veya bilgide crp otomatik olarak öyle herkeste yanında h harfi yazar. ama onemli bi durum degildir.korkulcak bi durum yok. hatta ara sıra kan tahlili vererek değerlerine baktır. nasıl olsa ücretsiz. hatta dahiliye doktoruna git sor. bu crp yüksekmi diye? seni bilgilendirir. crp nin 10 cıkması hiçbişey.

• yukarda yazdıklarımda senin icin geçerlide değil. korkutmak endişelendirmek istemem. ama sana bir abi nasihatı 3 ay da bir kan tahlili ver değerlerine baktır.herşey cıkıyor orda.

herkes icin en büyük tavsiyem en büyük ilaç hergün en az 15 bin ile 20 bin arası yoğun tempoda yürüyüş. takın kulaklıgınızı acın muziğinizi zaman nasıl geçer anlamazsınız bile.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim tavsiyelerin için

• Bende de var CRP yüksekliği. Zaten enfeksiyonla alakalı şeyler çok oluyor vücudumda. İnş iyileşirsiniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 10 Haziran 2023; 15:15:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt
    inş sizde, teşekkür ederim

• Çağdaş kullanıcısına yanıt

sana da ve diğer arkadaşa da sormak istediğim: corona geçirdiniz mi? devamında mRNA aşısı oldunuz mu?

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    ben koronayı 2020 kasım gibi geçirmiştim ardından 2 doz biontech oldum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.