xbox için vga kablo aldım crt monitörde denemek için en iyi çözünürlük değerleri nedir 17" crt monitör için
neyse kimse cevap vermedi ozamana kadarda ben denedim 1280*720 de denedim hemen hemen hepsi aynı görüntüyü veriyor ama crt monitörde ben pek tatmin olmadım kırılma oluyor 1 olmuyor diyenler nasıl bir crt monitör kullanıyor bilemiyorum 2. si çok net değil ve parlaklık sıfır ama idare edecek bi görüntü veriyor lcd monitörde denemedim 14" lcd tvde denedim birde onda crt monitörden daha iyi parlaklık ve netlik vermişti ama kırılma çok fazla oluyordu bu ikisindende performans alamadım geriye lcd monitör ve xboxdan en mükemmel ve tam performan alacağım lcd tv kaldı şuan idare aşamasındayım 1 yada en geç 2 aya kadar lcd tv mi alıyorum zaten belki dayanamam daha erkende alabilirim :)
Bende 107P5 var ve 1280*1024 kullanıyorum.Memnunum tavsiye ederim
ps2 baglanırmı buı şekilde
quote:
Orjinalden alıntı: honestboy
Bende 107P5 var ve 1280*1024 kullanıyorum.Memnunum tavsiye ederim
bende 107e fakat ben crt monitör performansını pek beğenmedim beni lcd tv paklayacak sanırım lcd ile lcd monitör arasında aşırı fark varmışki ben şuan crt monitörde denedim vasat geldi bana bilemiyorum belkide aleti gözümde çok büyüttüm