Şimdi Ara

CRT monitörün tüpünü bitirmek için tavsiye bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: onr4249

Dh her ne kadar sorunları düzeltme ye yönelik bir forum olsada bazzen bu tür yollara başvurmak zorunda kalıyor.Forumumuzun takipci olmayanları lütfen şaşırmasınlar zira bu bu konular yılda 1 belki 2 kere açılır bu sebeple sakin olun ve önerileri en yukarıdan okumaya başlayın.

Önerime gelecek olursak;

Bu na benzer bir konu açılmıştı sanırım renk ayarıyla ilgiliydi ve o konudada bayağı espriler yapılmıştı.O konuda crt monitörlerin arkasında 2-3 tane vida olduğunu ve bu vidaları çevirince renk ayarının değiştiğini söyleyen bir arkadaş vardı.İsterseniz sizde ofisinizin boş olduğu bir vakitte bu yöntemi deneyin.Bu işlemi yaparken monitörün gücünü kesmeyi unutmayın.

Eminim daha yaratıcı cevaplar çıkacaktır.

Merhaba,
    çıkan çılgın fikirleri keyifle okuyup gülüyorum
    konuya dğer gösterip yazan herkese teşekkürler, en makul olanları ilk fırsatta deneyeceğim

• patronun kafayı monitöre sok bakalım, o zaman bozuk mu değil mi anlar

umarım patron da konuyu takip etmiyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

patronun kafayı monitöre sok bakalım, o zaman bozuk mu değil mi anlar

umarım patron da konuyu takip etmiyordur

tabi tabi, sonra patronda beni, avatarındaki gibi DIKŞ DIKŞ
  • kardeş bence bunları dinleme işten atılırsın
  • Hocam işlerin çok yoğun olduğu bir günde.Dosyaların için de boğuşurken birden eliniz ayağınız birbirine dolaşınca sakinlemek amaçlı bir kahve içeyim demek için masadan kalkarken bir anda masadan üstünüze düşen dosyalaırı toparlamak isteyiniz.O sırada şans eseri dosyanın teki arkaya doğru giderken sizde ona uzanmak isterken mönitörü düşürme şansınız var.En basitinden bir bozulma yönetmi.Tabi siz yinede işi garantiye almak için arkadaşların diğer dediklerini de yapın.Düştüğünde oldu palavrasıylaa araadan sıyrılın.

Hiç uğraşmak istemiyorsanız mıkantısı iyice ısınıp bir parçasını içeri aatın bir tanesini de ekranın etrfında dolaştırın verin voltajı verin voltajı

Diğer bir yönetim ise monitörü temizleme yöntemidir.Ufak bir kabn içine dökülen tuzun üstüne su ilave edip içine bezi bir kaç kez temizlemek amaçlı soktuktan sonra sıkmadan monitörün üst tarafını hatta her yerini silip en sonunda "Aaa acil bir işim vardı!" diye söylenerek hemen orada elektiriği vermek de güzel bir yöntem olabilr bence.Tabi o sırada camları açık tutmanız siz ve arkadaşlarınız adına güzel bir seçim olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zbetk -- 6 Temmuz 2009; 21:51:40 >

• fişini sök çift faza ver bakalım :)))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.