Şimdi Ara

CRUCİAL BALLİSTİCS TRACER HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    44412 55515 VE 66618 DEĞERLERİNİN VE BU MAXİMUM DEĞERLERDEKİ VOLTAJLARINI YAZABİLİRLERMİ..
    ACABA DENİLDİĞİ GİBİ PİYASANIN EN İYİ RAMİMİ..ÖYLEYSE BİRİLERİ BUNU FARKEDİP BU RAMLERİ OCZ VS GİBİ GARANTİLİ ŞEKİLDE SATIŞA SUNARLAR... PİYASA DA BU RAMLERLE İLGİLİ BIOŞLUK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUMDA:)

• denildiği gibi piyasanın en iyisi
    yakında getirilicek sakin olun
  • bende var zaten..sadece benim gibi elinde olanlar kendi maksimum stabil değerlerini yazabilirlerse bu gelme işi biraz hızlanır diye ümid ettim..
  • Dfs bilgisayarda wardı 155dolara..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

Dfs bilgisayarda wardı 155dolara..

Tracer olanı değildi sanırım
  • dfs'dekiler tracer
  • 2,25 voltta 1066(4-4-4-12)calısıor...1200(5-5-5-15 e kadar cıkıyor....msı p35 platınum kullanıcılarına onerebilirim iyi sonuclar cıkarıo platınum ile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 1100 mhz 44412 1.45volt
    1255mhz 1.40 volt 55515
  • http://www.eclipseoc.com/index.php?id=1,99,0,0,1,0
    ram alacalar buna mutlaka bakmalı
  • bende bu ramle, Team Xtreem DDR2 800MHz CL 4-4-4-10 arasında kaldım acaba hangisini alsam aralarında 50 ytl fark var (team xtreem daha ucuz)

ikisinide bi tek dfs getiriyor diye biliyorum oerdem bildiğin bişe mi var başka bi firmada getirecekmi fiyat konusunda da daha uygun olabilirmi

ekleme:kusura bakmayınhttp://forum.donanimhaber.com/m_20976171/tm.htm burda sorduğum sorunun cevabı var görmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekström -- 7 Şubat 2008; 20:25:16 >
  • bakalım benim elimede gelicek yarın bi gün...ben kaça çıkıcam bakalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.