Şimdi Ara

Crucial Ballistix 32 GB (2x16) 3600 Mhz DDR4 CL16 Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Diğer Ram Üreticileri Tür #DDR4 Kapasite #32 GB Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Crucial Ballistix 32 GB (2x16) 3600 Mhz DDR4 CL16 Ram

Ramler kutulu ve sorunsuzdur. DDR5 sisteme geçtiğim için satıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

merhaba, uyarı için teşekkür ederim. 32 gb yerine 16 gb olarak ilan açmışım. Düzelttim.

• fiyat fazla. ddr5 fiyatı yazmışsınız.

• fre4k kullanıcısına yanıt

merhaba, siz ddr5 tercih edin o halde. anakartınız destekliyor ise yanlış ilandasınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat fazla. ddr5 fiyatı yazmışsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı fazla diyen arkadaşlar;

Bu Ram DDR4 döneminin en güçlü Ram'lerinden biridir. Kalitesini, performansını bi araştırın. Fiyatı fazla değil, hatta arkadaş az bile yazmış.

• StarSCL kullanıcısına yanıt
    hemen al o zaman yada al sakla / al köşeye.

İlan , fiyat ve F/P olarak GB bilginizi paylaşmanıza gerek yok.

Herkes kazanmış olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

Paylaşmak için gereklilik şart değil. Ayrıca bende var ki ürün hakkında bilgimi yazdım.

• StarSCL kullanıcısına yanıt
    Ucuz ise , hatta F/P ise ( ilan dan haberiniz yok muhtemelen ) , eski ve halen alımı yapılmamış ilana UCUZ / UYGUN demeniz için bunu almanız da daha güzel olurdu.

Bir şey ucuz , uygun , mantıklı yada F/P olsaydı ( 12 saat dh ikinci el de onlineyim ) zaten dakikalar için de satılırdı.

satıcı ve ilana bir şey diyemem ama , HERKES her ilana bu ( sadece bu amaçla ) ucuz diyerek mesaj yazmakta haliyle kimseye faydalı olmuyor.

İkinci el ve ilanlar karmaşaya dönecektir , ve üstteki yorumlara tam ters / tezat / mantıksız bir yaklaşım olacaktır maalesef.

İLAN UCUZ / UYGUNSA İSE ALALIM VE HERKES KAZANSIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 7 Şubat 2025; 19:45:49 >
  • Hiçbir ilanı incelemeden yorum yapmam. Ucuz diye bir kelime kullanmadım, uygun bir fiyat olduğunu kastettim. Bu sitede neyin ne zaman satılacağını kestiremem tabii ki. Elbette herkes kazansın, herşey mümkün olduğunca ucuza satılsın isterim fakat bir insan para ödediği şeyi zararına satsın ya da aldığından ucuza satsın da istemem. Neticede bu ürün alıcısına illa ki performans olarak kazandıracak. Alana şimdiden hayırlı olsun. Güzel bir ürün.

• "..Bu Ram DDR4 döneminin en güçlü ramlerinden biridir.."

Kesin bilgi mi ?

4 x 16 4000 Neo

2 x 32 4000 Xmp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSINOS -- 7 Şubat 2025; 21:16:31 >

• Uzmanı değilim, kullanıcısı olarak söyledim. Satın almadan önce teknoloji sitelerinde performans sıralamasında en üstlerdeydi. Meraklısı arasın bulsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.