![](/Static/forum/img/cart-icon.png)
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
fiyat fazla. ddr5 fiyatı yazmışsınız. |
fiyat fazla. ddr5 fiyatı yazmışsınız.
|
merhaba, uyarı için teşekkür ederim. 32 gb yerine 16 gb olarak ilan açmışım. Düzelttim. |
fiyat fazla. ddr5 fiyatı yazmışsınız. |
merhaba, siz ddr5 tercih edin o halde. anakartınız destekliyor ise yanlış ilandasınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fiyatı fazla diyen arkadaşlar; Bu Ram DDR4 döneminin en güçlü Ram'lerinden biridir. Kalitesini, performansını bi araştırın. Fiyatı fazla değil, hatta arkadaş az bile yazmış. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Paylaşmak için gereklilik şart değil. Ayrıca bende var ki ürün hakkında bilgimi yazdım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 7 Şubat 2025; 19:45:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hiçbir ilanı incelemeden yorum yapmam. Ucuz diye bir kelime kullanmadım, uygun bir fiyat olduğunu kastettim. Bu sitede neyin ne zaman satılacağını kestiremem tabii ki. Elbette herkes kazansın, herşey mümkün olduğunca ucuza satılsın isterim fakat bir insan para ödediği şeyi zararına satsın ya da aldığından ucuza satsın da istemem. Neticede bu ürün alıcısına illa ki performans olarak kazandıracak. Alana şimdiden hayırlı olsun. Güzel bir ürün. |
Uzmanı değilim, kullanıcısı olarak söyledim. Satın almadan önce teknoloji sitelerinde performans sıralamasında en üstlerdeydi. Meraklısı arasın bulsun. |