tek tabanca devam ediyoruz şimdi. crucial ların çabuk bozuldugunu biliyordum ama bukadarını beklemiyordum. zahmet edip teste tabi tutarlarsa arızayı göreceklerdir. arıza yok derlerse telefon eder dövmekten beter ederim. 2 kez yollarım yine olmazsa kanun gereği yapılması gerekenleri yaparım.
quote:
Ramlerin dual olması için aynı seriden olmasına gerek yok. Aynı hızda ve aynı gecikmelerde ve aynı voltajda eşit değerleri verdikleri müddetçe dual olrak hiç bir sıkıntı oluşturmadan kullanılabilirler.
benim demek istedigim hala anlasilmamis galiba dual olmasinin onemi yok tabii ki dual olacak ben overclock acisindan kit olmasi ayni seriden olmasi onemli diyorum ama bu ramde onemli degil zaten max degeri belli ben genel konustum.dual kit demek alin takin kesin dual olsun demek degil en azindan ilk ciktiginda bunun icin cikmamisti ama overclock, ayni uretim filan bunlari anlatincaya kadar ki ben surada anlatamadim, dual kit dedi gecti adamlar.dual channel baska bir sey dual kit baska bir sey.2 parca ya 3 olsa triple kit diyeceklerdi ha double kit diyebilirlerdi orada yaptiklari da cakallik artik dual channel cagrisimi.
hocam oc için uyum lazım onun içinde kit olması gerekiyor,dual çalısma olayı degil.iyi oc için aynı seri olması gerekiyor,her dual çalışan kit degil.yanlış biliyor isem düzeltin lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme