Şimdi Ara

1102 TL(kargo vergi DAHİL) Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende almıştım kargoya verildi Almanyada şu an daha.

• benim ssd dün geldi taktım test ettim hızı önce düşük çıktı biraz, sonra pci4 slotuna taktım önce aynı çıktı, sonra sabah tekrar test edince biraz yükseldi, biostan m2_1 slotun pci modunu otomatikten pci4 e aldım ama fark etmedi. gariptir yazma hızı vaadedilenin üstünde ama okuma hızı altında biraz.

1102 TL(kargo vergi DAHİL) Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB)

kullanılabilir alanı 931GB 1102 TL(kargo vergi DAHİL) Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 17 Haziran 2023; 14:41:5 >

• Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama benim laptop da sadece ssd disk takmak için soket var. Adaptör alsam işe yarar mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endelo46 kullanıcısına yanıt

Olur ama sata hızında çalışır onun yerine direkt sata ssd al

• ben bir süredir takip ediyordum, özelliklerini falan araştırıyordum. sonunda almaya karar verdim, uzunca bir süre bekledikten sonra kavuştum kendisine, parmak kadar bir şeymiş. hızlar gayet yeterli, 2 ssd arasında 10 gblık dosya taşımak bir kaç saniye resmen müthiş.

1102 TL(kargo vergi DAHİL) Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB)

• Benim de yolda. İyi ki aldık. Fiyat fırladı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.