Şimdi Ara

CRUSADER KİNGS 3 (CK3) 1.14.2.2 - TÜRKÇE YAMA ÇIKTI! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: DarkradRK , Belisarius26
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet, ST ekibi banlattı. Yarın akşam hem Paradox hem steam de tekrar olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Belisarius26

evet, ST ekibi banlattı. Yarın akşam hem Paradox hem steam de tekrar olacak

Tam bir komedi, 7 aydır çeviriyi bitirememiş bir ekip, sürekli topluluk için yapıldığı söylenen çeviriyi sürekli kendi mülküymüş gibi tasarruf uyguluyor. Tartışma çıkarmak için yazmadım. Bana abesle iştigal gibi geliyor yaptıkları.

Belisarius26 emeklerin için teşekkürler. Yine de bu sürtüşme hoş değil.

• Şimdi gördüm Duman ve ekip 1.14 yamasını bu hafta içinde yayınlanacağını yazmış ve eklemiş

''Bu hafta çıkartmayı planladığımız güncelleme Wandering Nobles eklentisinin tamamını içermeyecek. Çeviri sürecinin normalden fazla uzaması ve Wandering Nobles eklentisinin içerik itibariyle küçük fakat çevrilmesi zaman alan event ağırlıklı bir eklenti olması sebebiyle bu şekilde bir karar verdik. 1.14 sürümünün çıkışıyla birlikte bir yandan hata giderimlerine, bir yandan da Wandering Nobles'ın çevirisine devam edecek ve güncelleme halinde bu içeriğin de çevirisini paylaşacağız.''

• Allah kimseyi hele ki bir de internet ortamında hırsızı ve hırsızlığı savunacak duruma getirmesin.

Burada vakti zamanında paylaşılan çeviri, Strategyturk'ün 4 yıldır yaptığı çevirisinin üzerine yarım yamalak YZ ile eklemeler yapıp, çevirinin içerisinden Strategyturk'e olan referansların silinip onun yerine yapılan hırsızlığın övüldüğü mesajların dahil edildiği bir iştir. Steam ve Paradox Mods'tan kaldırıldı, bu platformlar kafalarına göre iş yapan yerler mi sizce? Bir iş için emek sarfeden insanlar yerine başkasının çalışmasını çalıp çırpan adamları desteklerseniz, elinizde kabaca herkesin prompt vererek yaptırabileceği makine çevirilerinden başka bir iş kalmaz.

Strategyturk'te defalarca yazıldı, 1 ay içerisinde üst üste 2 DLC çıktı, bu sebeple çeviri uzun sürüyor. Çıkan içeriğin üzerinden 4 ay 10 gün geçti, burada boş keseden 7 ay geçti diye niye yalan söylüyorsunuz? Hırsızlığı desteklemek var, yalan var, siz bu hareketler cevapsız kalacak kimse çıkıp doğruyu savunmayacak diye mi zannediyorsunuz? Çeviriyi kendi mülküymüş gibi tasarruf uyguluyor demiş, satır satır çevirdik kardeşim kimin çevirisi bu senin mi olacak? Bugün canı sıkılan çıkıp Steam Workshop'ta herhangi bir çalışmayı ücretsiz indirebildiği için "bu artık benim" diyip değişiklikler yaparak tekrar paylaşabiliyor mu? Etik ahlak değerlerinden haberiniz yok, işleyişten kurallardan da mı haberiniz yok?

En yakın vakitte ıslah olmanız dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkradRK -- 6 Şubat 2025; 9:9:1 >

• Palladin kullanıcısına yanıt

Bu akşam %100 şekilde yayınlıyorum aşırı az kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkradRK D kullanıcısına yanıt

Sıfırdan yaptım bu sefer bir önce ki HOTFiX’ti şimdi baya baya oldu ayrıca yarım yamaklata değil ST’den olduğun apaçık ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bu Türkçe yama işi kimsenin tekelinde değil bir türkçe yama yapıyorum dedim aman aman ortalık ayağa kalktı normalde uğraşmayacaktım ama tekelleşmiş bir yapıya karşı mücadele vermemiz gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.