Şimdi Ara

cruze 1.4 140 hp hb almayi dusunuyorum. yardim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
10.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FarukKarasapa

quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

Arkadaslar yeni Chevrolet cruz station Wagon aldim
    1.4 turbo 140 hp motor

Hafta sonu araba hazir olucak alicam arabayi.
    Bu modelden kullananlar var mi merak ettigim ozellikler var.

Start-stop var onu biliyorum bide merak ettigim onde sensor var mi kendi fren yapiyo mu carpma ihtimali oldugu zaman ?

Hayırlı olsun. Ne kadara mal oldu. Anlaşırken hediye ve opsiyonlar hakkında neler verildi yada istediniz. Şimdiden teşekkürler.

47.300 e aldik sigorta kasgo butun masraflar 2 paspas boya koruma ilk yardim seti bilmem ne herseyi verdiler baska masrafimiz olmadi

Kendiliğinden fren ozelligi yokmus bi yok yani herseyini begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

1.4 turbo 140 hp motor

Start-stop var onu biliyorum bide merak ettigim onde sensor var mi kendi fren yapiyo mu carpma ihtimali oldugu zaman ?

Hayırlı olsun. Ne kadara mal oldu. Anlaşırken hediye ve opsiyonlar hakkında neler verildi yada istediniz. Şimdiden teşekkürler.

47.300 e aldik sigorta kasgo butun masraflar 2 paspas boya koruma ilk yardim seti bilmem ne herseyi verdiler baska masrafimiz olmadi

Kardeş araci aldın mi. Aldiysan ilk izlenimlerim nedir. Paylasirsan sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.4 turbo 140 hp motor

Hafta sonu alicam

• Ok. Alırsan ilk izlenimlerini paylasirsan hem bana hemde aracı almayı düşünen diğer forumdaslara fikir olur. On parmak klavye ve bir mause ile pür dikkat bekliyorum. Tsk

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.4 turbo 140 hp motor

Hafta sonu alicam

Aracı aldınmı kardeş. ilk izlenimlerini paylaşırsan sevinirim. En çok merak ettiğim motorun araçla olan uyumu ve performansı....

• 1.4 cruze 2012 kalmamış. 2013 lerde haziranda gelecekmiş. 3 ay yokmu satacaklar acaba.

• Daha bir ay önce sordum stoklar dolu demişlerdi. Ne tez bitirdiler acaba... Hem madem bu kadar satıldı neden kullanıcılardan biri bile hiçbir yorum sitesinde yok... Acaba GM nin yeni pazarlama taktiğimi bu diye düşünmeye başladım açıkcası. Aracı yok diyerek talep fazla gibi gösterip fiyata bindirim yapmazlar umarım...
  • arkadaşlar 1.4 t motor cruze için kullanıpta bilgi paylaşacak arkadaşımız yok mu. bir türlü kullanıcı görüşü alamadım araç hakkında. körlemesine gidip almakta istemiyorum açıkçası. panther kardeşim yokmu çevrenizde bu aracı alıp kullanan. gidip alacam artık ya. arabasızlıktan bunaldım valla:))))
  • quote:

arkadaşlar 1.4 t motor cruze için kullanıpta bilgi paylaşacak arkadaşımız yok mu. bir türlü kullanıcı görüşü alamadım araç hakkında. körlemesine gidip almakta istemiyorum açıkçası. panther kardeşim yokmu çevrenizde bu aracı alıp kullanan. gidip alacam artık ya. arabasızlıktan bunaldım valla:))))

test aracı yokmu bayilerde üstad ?
  • quote:

arkadaşlar 1.4 t motor cruze için kullanıpta bilgi paylaşacak arkadaşımız yok mu. bir türlü kullanıcı görüşü alamadım araç hakkında. körlemesine gidip almakta istemiyorum açıkçası. panther kardeşim yokmu çevrenizde bu aracı alıp kullanan. gidip alacam artık ya. arabasızlıktan bunaldım valla:))))

Malesef Cruze 1.4T çevremde hiç yok.

Aracın motor hariç tüm diğer tarafları aynı. Diğer durumlar için bolca yorum yapabiliriz ama 1.4T için yapamayacağım.

Ama 1.4T Astra kullanıcısından motor hakkında yorum alabilirsin. Bunun için @Source adlı kullanıcıyı öneririm.http://forum.donanimhaber.com/m_56464244/tm.htm

Son kez tekrar edeyim, günah benden gitsin; 1.4T için Astra tavsiye ederim. Cruze 2. eli biraz zayıf kalıyor.
    2.500TL daha verip 2013 Yeni Astra HB 1.4 140 HP Sport 48.015TL alınabilir. Bir miktarda indirim alınır ise yaklaşık aynı hesaplara gelir.

• 1.4T chipletince 174bg oluyormuş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_69471078/tm.htm
  • yorumun ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim panter kardeşim. ama inan astrayı hiç beğenemiyorum. daha önce yazmıştım tosbağa gibi geliyor bana. ama cruze bakınca içim eriyor inan. bir konuda haklısın maalesef bizim ülkemizde alırken satacağımız günü ve o şartları değerlendiriyoruz. Allahtan ters bir durum çıkmazsa en az 10 sene kullanırım diye almak istiyorum. çok teşekkür ederim.
  • o zaman astra için yada insignia için 1.6 t almaya hiç gerek kalmıyor. yorumunlar için teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

test aracı yokmu bayilerde üstad ?

bir ara sordum bu motor için çevre illerde dahil test aracı yoktu. geldiyse bilmiyorum. gelsede bu aralar işim yoğun olduğu için gidip test edemem gibi geliyor.
  • quote:

yorumun ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim panter kardeşim. ama inan astrayı hiç beğenemiyorum. daha önce yazmıştım tosbağa gibi geliyor bana. ama cruze bakınca içim eriyor inan. bir konuda haklısın maalesef bizim ülkemizde alırken satacağımız günü ve o şartları değerlendiriyoruz. Allahtan ters bir durum çıkmazsa en az 10 sene kullanırım diye almak istiyorum. çok teşekkür ederim.

O zaman fazla beklemenin anlamı yok. 1.4T motor gayet verimli çalışıyor. Koca İnsignia'yı yürütüyor ise Cruze'a yeterde artar bile...

1.6 Astra alınmaz, donanımı zayıf kalıyor ve Daha donanımlı Cruze dan daha pahalıya geliyor.
    İnsignia 1.5 115bglik motor İMKANSIZ. İlk zaman piyasaya sürdükleri mu motor, Astra'ya Cruze'a ancak yetiyor. Bu aracı kaldırmaz...

Hiç kimseye, kesinlikle 2. el 1.6 115bg İnsignia tavsiye etmem...

• salı sabahı kısmet olursa babamın aracını teslim alacağız. o zaman dener fikrimi burada yazarım.araç 1.4 sport. astra neden almadın diyebilirsiniz. chevrolet türkiyeye geldiğinden beri müşterisiyiz. geçen ay astra sedanı sorduğumda bana 50.000 fiyat verdiler. son fiyatmış bu. donanımını hatırlamıyorum ama orta donanımdı sanırım. açıkcası pek düşmemişlerdi. düşmeyenden almam ben. araç kıtlığı yok sonuç olarak. Aracı peşin aldık belirlediğimiz bütçe bu civarlardaydı, o yüzdende astra için daha fazla vermek istemedik. son olarakta astra cruze den daha dar bir otomobil.
  • Babamın aracını sabah teslim aldık. 8-9 km kadar kullandım, fakat hem trafik olması hem babamın yanımda oturmasından dolayı çok sıkıştıramadım. 1.6 atmosferikten daha iyi gidiyor bu kesin ama benim 2.0 dizelden daha iyi değil. Ayrıca yol bilgisayarı benim aracımdan farklı. Daha büyük ve canlı ayrıca menü tuşuna bastığınızda 3 sayfalık ekonomi bölümüne geçiş yapıyorsunuz. Aracın yakıtına nelerin etki ettiği (mesela klima açıksa klima ve havalandırmayı gösteriyor) diğer sayfada ekonomik sürüş için bir gösterge ve vites yükseltme uyarısı var. Yalnız 3. sayfayı anlamadım ama oda ekonomik sürüş ile alakalıydı. Ana menüde benimkinden içerik olarak farklı opel ve abd deki cruze larınki gibiydi.
  • Evet bende bayide incelerken farketmiştim, 1.4 Turbo modellerde yol bilgisayarı ekranı farklı.Grafik ekran konulmuş.
    1.6 benzinli makyajlı kasalarda ise eski ekranın aynısıydı.
    Sanırım 2013 modellerin hepsi grafik ekranla gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Babamın aracını sabah teslim aldık. 8-9 km kadar kullandım, fakat hem trafik olması hem babamın yanımda oturmasından dolayı çok sıkıştıramadım. 1.6 atmosferikten daha iyi gidiyor bu kesin ama benim 2.0 dizelden daha iyi değil. Ayrıca yol bilgisayarı benim aracımdan farklı. Daha büyük ve canlı ayrıca menü tuşuna bastığınızda 3 sayfalık ekonomi bölümüne geçiş yapıyorsunuz. Aracın yakıtına nelerin etki ettiği (mesela klima açıksa klima ve havalandırmayı gösteriyor) diğer sayfada ekonomik sürüş için bir gösterge ve vites yükseltme uyarısı var. Yalnız 3. sayfayı anlamadım ama oda ekonomik sürüş ile alakalıydı. Ana menüde benimkinden içerik olarak farklı opel ve abd deki cruze larınki gibiydi.

Biri 163 beygir ve 360NM torku var diğeri 140 beygir ve 200NM. Şaşırmamak lazım performans farkına bence :) Bu arada 1.4T 'nin yol bilgisayarı çok büyük ihtimal Opel 1.4T 'lerinki ile aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sigmaPI

quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Babamın aracını sabah teslim aldık. 8-9 km kadar kullandım, fakat hem trafik olması hem babamın yanımda oturmasından dolayı çok sıkıştıramadım. 1.6 atmosferikten daha iyi gidiyor bu kesin ama benim 2.0 dizelden daha iyi değil. Ayrıca yol bilgisayarı benim aracımdan farklı. Daha büyük ve canlı ayrıca menü tuşuna bastığınızda 3 sayfalık ekonomi bölümüne geçiş yapıyorsunuz. Aracın yakıtına nelerin etki ettiği (mesela klima açıksa klima ve havalandırmayı gösteriyor) diğer sayfada ekonomik sürüş için bir gösterge ve vites yükseltme uyarısı var. Yalnız 3. sayfayı anlamadım ama oda ekonomik sürüş ile alakalıydı. Ana menüde benimkinden içerik olarak farklı opel ve abd deki cruze larınki gibiydi.

Biri 163 beygir ve 360NM torku var diğeri 140 beygir ve 200NM. Şaşırmamak lazım performans farkına bence :) Bu arada 1.4T 'nin yol bilgisayarı çok büyük ihtimal Opel 1.4T 'lerinki ile aynı.

opelinkini çok incelemedim ama sanırım aynı. benim aracımdakinden daha farklı ve güzel, ayrıcada bayağı büyük.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.