Şimdi Ara

Cruze 1.4 LTZ AT HB Bir haftalık izlenim ve foto (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.4 de ağır kaliyor ise, tümden hepsini yakalım gitsin artık! !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet 1.4 turbo LTZ 140 beygir cruzelarda gitmiyor........

yazık beeee şu cruze denen arabaya.....yüzyılın otomotiv soykırımı!!!!!

motoruna uranyum koyup jüpitere fırlatsan,,,, mars rampasını çıkamadım geri döndüm......diyecek bi milyon anti-nükleer cruzecu çıkar piyasaya......

• 1.4 140 beygir ağır geliyor diyen muhtemelen şaka yapıyordur. Şaka değil mi:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cranium999

1.4 140 beygir ağır geliyor diyen muhtemelen şaka yapıyordur. Şaka değil mi:)

Internette görmüştüm kasayı tasiyamiyor diyorlar :d

• Ne kasaymış!!

Ne motor koysan taşıyamıyor...

Vah zavallı, yazııık.
    Ezik dogdu, ezik ölecek.

• Karpuz 95 kurus diyorlaa

• 1.4 tsi 125 hp leon ile cruze 1.4 kafa kafaya gidiyor. Bizzat denedim. Leon ne kadar çekmiyorsa cruze da o kafar çekmiyor demektir.

• Benim aracın birkac fotosunu ekliyim :) 1,4 t LTZ paket
    aracım 5200 km oldu, şuan itibarıyla ort. yakıtım yol bilgisayarında 8,0 Litre rodajı bitirdik bundan sonra daha ekonomik olacagını düşünüyorum tüp müp gerek duymadım zaten start stop ile yeterince ekonomi saglıyor... performans olarak gayet seri ve yeterli... chiptuning falan arastırdım o sekilde 170 HP oluyo ama cok pahalıya geliyor gerek yok zaten dedim.
    Ek olarak yaptırdıklarım. 3m cam filmi, kumandadan cam acma kaldırma modülü, karter koruma doğuda gezdiğim için ihtiyac duydum...
    Kapılar kilitlenince aynaları da kapatan bir aparat aldım ancak buradaki elektrikçilere güvenmediğim için taktıramadim. memlekete dönünce bakıcam artik. onun dışında ışıklı amblemi de aynı sekilde memlekette taktırıcam...
    Yaptırmayı düşündüklerim sislere led gündüz farı taktırmayı deniycem Çinden alarak... :) LEd far almayı dusunuyorum aslinda ama uyum saglamaz diye korkuyorum cunku benim aracın uzun ve kısa farlar tek ampulden uzaklastırıp yaklastırılarak yapılıyo. o özelliği bozar diye tedirginim... arka stopları led ile değiştirebilirim onlarda sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENfER -- 21 Haziran 2014; 16:16:22 >

• ENfER kullanıcısına yanıt
    Tamda benim yaptırmak isteyip cesaret edemediğim için ysaptıramadıklarımı yazmışsın. kapıları kilitlediğinde kapanan ayna olayını yaparsan banada haber verirsen sevinirim en istediğim şey.birde iç ışığı güçlendirmeyi düşünüyorum.farlar ise biraz daha bekleyebilir.farlar değiştiğinde otomatik gündüz farı olabiliyor mu.
    bişeyler yaptığında buraya yazmayı unutma:)
  • Gündüz farlarına baktımda 350 $ fiyat veriyolar + 170$ da kargo ücreti cıkıyor... yani TR den almak daha mantıklı duruyor ama verimli calişip calişmiyacagını bilemiyorum.
    Onun yerine daha uygun fiyata Sislere takılabilen gündüz ledleri var. 80$ - 90$ kargo dahil getirilir gibi... Farlara da beyaz ışık taktık mı gayet güzel durur bence... TR de uygulayan daha görmedim. İki farklı modeli varmış linkleri aşağıda... maddi acıdan biraz temize cıkıyım daha sonra bunları uygulamayı düşünüyorum. Lakin mercekli fardan daha güzel olcagına inanıyorum...
    http://www.aliexpress.com/item/Unimaginable-Price-For-CAR-Specific-Chevrolet-Cruze-2014-LED-DRL-LED-Daytime-Running-Light-With-Yellow/1920742219.html
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Daytime-Running-Light-for-Chevrolet-Cruze-2013-2014-LED-DRL-fog-lamp-with-Arc/1847028112.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ENfER

Gündüz farlarına baktımda 350 $ fiyat veriyolar + 170$ da kargo ücreti cıkıyor... yani TR den almak daha mantıklı duruyor ama verimli calişip calişmiyacagını bilemiyorum.
    Onun yerine daha uygun fiyata Sislere takılabilen gündüz ledleri var. 80$ - 90$ kargo dahil getirilir gibi... Farlara da beyaz ışık taktık mı gayet güzel durur bence... TR de uygulayan daha görmedim. İki farklı modeli varmış linkleri aşağıda... maddi acıdan biraz temize cıkıyım daha sonra bunları uygulamayı düşünüyorum. Lakin mercekli fardan daha güzel olcagına inanıyorum...
    http://www.aliexpress.com/item/Unimaginable-Price-For-CAR-Specific-Chevrolet-Cruze-2014-LED-DRL-LED-Daytime-Running-Light-With-Yellow/1920742219.html
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Daytime-Running-Light-for-Chevrolet-Cruze-2013-2014-LED-DRL-fog-lamp-with-Arc/1847028112.html

Beyaz led olan güzel.

• Cruze çarpışma testi sonuçları Euro Ncap

http://otomobildunyasi.net/chevrolet-cruze-carpisma-testi-ve-video/

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

quote:

Konuyu hortlatmış gibi olucam ama neyse o motor o kasayı kaldırmıyo diyen arkadaş Ferrari ylemi geziyomuş forum boş konuşan insanlarla dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

quote:

Konuyu hortlatmış gibi olucam ama neyse o motor o kasayı kaldırmıyo diyen arkadaş Ferrari ylemi geziyomuş forum boş konuşan insanlarla dolu.

O motorla daha yeni 3.000 km den fazla yol yaptım. O motor bu araca kesinlikle yeterli. Otobanda çok rahat yüksek hızlara çıkabiliyor klima açık vaziyette. Bende 2.0 dizeli olmasına rağmen bu motor kesinlikle hantal gelmedi. Konuşmadan önce denemek şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 1 Eylül 2014; 10:17:13 >

• 1.6 cruze otomatik hantalmı acaba 1.6 focus otomatige gore

• Cevap için; Hem Focus AT'yi, hem de Cruze AT'yi bir süre kullanmak ve tecrübe etmek gerekli
  • Bayilerde Cruze kaldı mi acaba? Son donemde fiyat alan var mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.