Şimdi Ara

Cruze 1.6 LT Sport Aldım Arkadaşlar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
11.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence daha sağlam bir araba alsanız iyi olurdu. Şu açtığım ve kan gövdeyi götürür gerekçesi ile kilitlenen konuya bir bakın derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_70903288/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70910191
  • Hocam hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Cruze için LPG mantıklı duruyor.
  • Hayırlı olsun.

LPG taktırın derim bende benzinli araçtan lpgli araca geçince farkı anladım ki siz dizelden benziliye geçiş yapıyorsunuz

Benzinde yapılan her kilometre pişmanlıktır.
  • Kullanmıyanlar üfürüyor gene çok yakıyor çekmiyor. Ne atıyon be hacı. NEdir bu eziklik çekememezlik çözebilsem.
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Bir tane de bana nasip olur inşallah
  • Valla test aracı canavar gibi gidiyordu... Bende lpg takmayı düşünüyorum sizce 1000-2000 km kullanayım mı yoksa direk lpg ye mi geçeyim...
  • Hani resim falan gelmemiş ?
  • Arkadaşlar aracı dün teslim aldım Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. Araç gitmiyor diyenlere bence inanmayın gayet de iyi gidiyor resimleri ekleyeceğim inş.
  • Arkadaşlar merhaba aracımdan gayet memnunum şu an 400 km yol yaptım... Cumartesi lpg taktırıyorum hayırlısıyla... Benzin de 400-500 km binmiş olacağım. Sizce yeterli mi ? Ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Arkadaşlar merhaba aracımdan gayet memnunum şu an 400 km yol yaptım... Cumartesi lpg taktırıyorum hayırlısıyla... Benzin de 400-500 km binmiş olacağım. Sizce yeterli mi ? Ne tavsiye edersiniz ?

Teknik açıda bilgi sahibi değilim ancak resim falan çekicektin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Arkadaşlar merhaba aracımdan gayet memnunum şu an 400 km yol yaptım... Cumartesi lpg taktırıyorum hayırlısıyla... Benzin de 400-500 km binmiş olacağım. Sizce yeterli mi ? Ne tavsiye edersiniz ?

Teknik açıda bilgi sahibi değilim ancak resim falan çekicektin ?

Bugün takılıyor lpg :) çekeceğim resim bir fırsat bulamadım :)
  • Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kazasız belasız İnşallah. Şu sıralar benim de çok ilgimi çeken bir araç bu cruze.

Sport Plus+HB+Gri bir Cruze çok canlar yakar. :) HB'ler sedanlardan daha çok hoşuma gidiyor.

Donanım desen üstüne yok. Teknik anlamda opel neyse, bu da o. Dizayn olarak çok ilerde bir araç. Şu açıdan çok hoşuma gidiyor.

Cruze 1.6 LT Sport Aldım Arkadaşlar
  • Valla ben uzun zamandır HB araç kullandığım için sedana geçmek istedim :) Gayet memnunum. Lpg de özellikle hiçbir sıkıntı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci541

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kazasız belasız İnşallah. Şu sıralar benim de çok ilgimi çeken bir araç bu cruze.

Sport Plus+HB+Gri bir Cruze çok canlar yakar. :) HB'ler sedanlardan daha çok hoşuma gidiyor.

Donanım desen üstüne yok. Teknik anlamda opel neyse, bu da o. Dizayn olarak çok ilerde bir araç. Şu açıdan çok hoşuma gidiyor.

Daha önce 2010 NB Gri Cruze kullanıyordum. Bağaj sıkıntısı var. Yükleme ağzı dar, bir az sorun yaratıyor.

Şimdi 2012 HB WTCC AT SR Beyaz kullanıyorum. HB Cruze gerçekten çook keyifli.

*Yukarıdaki Gri HB Sport paketli değil. Tampon ve Yan marşpiyeller yok...Onlarda oldu mu! tam oluyor...

• Arkadaşlar 1700 km oldu aracım ve şükür hiçbir sıkıntı yok. Şehir içinde sıkışık trafikte 30 kuruş lpg yakıyor Ankara'da hadi hayırlısı bakalım. Daha da düşeceğini söyledi ustalar...
  • KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN BENDE 1 HAFTAYA KADAR 1.6 SPORT PLUS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARAÇI NASIL BULDUNUZ ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfsoyer42

KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN BENDE 1 HAFTAYA KADAR 1.6 SPORT PLUS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARAÇI NASIL BULDUNUZ ??

Aracım şu an 13.000 km oldu. Çok şükür hiçbir sıkıntım yok. LPG de Ankara şehir içi trafiğinde 25 kuruş yakıyorum... 5 ay da lpg nedeniyle çoktan + konuma geçtim 15.000 bakımı yaklaşıyor. Yaptırdıktan sonra sanırım araç daha da oturacaktır... Tek pişmanlığım var. Keşke 1.6 sport değil de 1.6 sport plus olan paketlisini alsaymışım o ekran ve çelik görünümlü kaplamalar çok harika görünüyor. Ayrıca 2.0 dizel modelini de o zaman kaçırdığım için üzülüyorum bana ciddi bir indirim ile sunmuşlardı aracı. Şu an sanırım yok piyasada...

• selam arkadaşlar şuan nereye yazıyorum bilmiyorum ama ben geçen sene mayıs ayında aldığım cruzu servisten çıkmaz oldum ki son 8 aydan bahsediyrum ve hala sürmekte problemler üstelik her seferinde üstüne problem eklenerek araçta bir ses vardı düz asfaltta giderken çizgilere basıyormuş gibi bir ses servise gittim bilya dediler değiştiler olmadı şanzıman dediler verdik 16 gün kaldı tamir ettik ediler geri aldık olmamış geri verdim 13 gün kaldı komple şanzıman değişti dediler teslim ettiler 2 saat sonra tekrar geri gitti çekici ile ve şimdi artık kabul etmiyeceğimi bildirdim cevap bekliyorum aslında mevzu uzun anck yazacak takatim kalmadı sormak istediğiniz varsa yazabilirsiniz cevaplarım ama allah için güzel araç banamı denk gldi bilmiyorum ama eski model aracımla o kadar sanayiye gitmedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bargello

selam arkadaşlar şuan nereye yazıyorum bilmiyorum ama ben geçen sene mayıs ayında aldığım cruzu servisten çıkmaz oldum ki son 8 aydan bahsediyrum ve hala sürmekte problemler üstelik her seferinde üstüne problem eklenerek araçta bir ses vardı düz asfaltta giderken çizgilere basıyormuş gibi bir ses servise gittim bilya dediler değiştiler olmadı şanzıman dediler verdik 16 gün kaldı tamir ettik ediler geri aldık olmamış geri verdim 13 gün kaldı komple şanzıman değişti dediler teslim ettiler 2 saat sonra tekrar geri gitti çekici ile ve şimdi artık kabul etmiyeceğimi bildirdim cevap bekliyorum aslında mevzu uzun anck yazacak takatim kalmadı sormak istediğiniz varsa yazabilirsiniz cevaplarım ama allah için güzel araç banamı denk gldi bilmiyorum ama eski model aracımla o kadar sanayiye gitmedim :)

Geçmiş olsun. Bu çizgilere basıyormuş gibi olan ses nasıl bir ses acaba ciyaklama gibi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Kardesim gecen sene sifir km alip ayni anda landirenzo yaglamali sistem LPG taktirdi. Su an arac 25 bin kmde. Ben de zaman zaman kullaniyorum araci. Hic korkmayin LPG mutlaka taktirin. Araba da masallah canavar gibi. Yok cekmiyormus, yok gitmiyormus bunlarin hepsi hikaye. Bizim forumda 1 kisi bir seyler bilip yorum yazar, geri kalan 9 kisi hayatinda hic arka koltuguna bile oturmadigi arabaya atip tutar. Bu sadece Chevrolet icin degil tum markalarda bu sekilde ne yazik ki. Yakiti da 1.6 motor C sinifi arac ne yakarsa o kadar yakar ve o kadar gider. Karalamalara bakmayin siz aklinizda da hic bir soru isareti olmasin. Son olarak Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.

ustat motoru nasıl açtın lpg ilemi yoksa benzınlemı? bende 0 aldım hemen lpg taktırdım 1000 km benzınle kullan diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.