Şimdi Ara

Cruze araç içinden bagaj açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende 2010 cruze var, arabayı ilk aldığımda yıllar önce gayet net hatırlıyorum içeriden bagajı düğme ile açabiliyordum fakat şimdi olmuyor.

İnternet de araçların gizli özellikleri ile ilgili bir video izlerken görmüştüm, cruzun göğüs kısmında ki kapı kilitlerini açma tuşuna üç kere ard arda basınca bagajı açtığını gördüm.

Daha sonra kendi aracımda denedim gerçekten işe yaradı arada kullanıyordum o özelliği özellikle alışveriş yapınca bizimkiler poşetleri almak istediğinde bagajdan, arabadan inmeden açabiliyordum, ta ki dikkatsiz bir arkadaş kamyoneti ile gelip benim arka bagaj kapağına tıklatana kadar.

Göçük felan olmadı sadece stop lambası kırıldı birde çarpmanın etkisiyle bagaj kapağı kanırttığı için yamuk duruyordu yani sağ çamurluğa meyilli duruyordu onun dışında boya atması bile olmamıştı.

Herneyse verdik kaportacıya sağolsun ip gibi düzgün yaptı bagajı, eski orjinal haline getirdi.Fakat sorun şu ki bu kazadan sonra o içeriden bagaj açma mevzusu bir daha çalışmadı.

Bagaj kısmına giden kaç tane kablo var ki zaten, söküp kendim inceleyip çözebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cruze'da zaten içerden bagaj açma yok. O özellik, 4 camı ve sunroofu anahtarla dışarıdan açıp kapatma,ani frende 4lülerin yanması vb özellikler obd portuna modül takılarak ekleniyor. Modülde sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Cruze'da zaten içerden bagaj açma yok. O özellik, 4 camı ve sunroofu anahtarla dışarıdan açıp kapatma,ani frende 4lülerin yanması vb özellikler obd portuna modül takılarak ekleniyor. Modülde sıkıntı olabilir.
    Aldığım da modül yoktu ki araçda

• Doğru söylüyorsun, ilk gelenlerde bagaj içeriden açılıyordu, şanzımana güncelleme için çağırdılar o arada gövde yazılımıda güncellendi. Ve özellik gitti.

Kapak/kaza vs. ile alakalı değildir, araç bakım için ilk servise girdiğinde yazılıma güncellemeyi otomatik yapmışlardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Doğru söylüyorsun, ilk gelenlerde bagaj içeriden açılıyordu, şanzımana güncelleme için çağırdılar o arada gövde yazılımıda güncellendi. Ve özellik gitti.

Kapak/kaza vs. ile alakalı değildir, araç bakım için ilk servise girdiğinde yazılıma güncellemeyi otomatik yapmışlardır.
    Haklısınız buda olabilir yetkili servise gidiyorum devamlı o ara değiştirmiş olabilirler yazılımı, yabancı forumlarda araştırdım o zaman tek çare body control modülün olduğu yerdeki pembe soketten çıkan mavi bir kablo varmış oradan ek çekerek direksiyonun altına bagaj açmak için düğme yapanlar var ama fazlada kurcalayıp bozmak istemiyorum arabayı o yüzden cesaret edemedim.Onunla uğraşana kadar kumandadan basarım :) tabi denemedim daha kontak takılıyken anahtar üzerinde ki düğmeye basınca açılır bagaj diye düşünüyorum.

• War Rock W kullanıcısına yanıt
    Açılır tabi hem madem elinin altinda o düğme var ne uğrasiyorsun 3 kere basmaya falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İlginç. Gerçi başka bir arkadaş açıklama yapmış. İlk defa duydum.

O zaman sıkıntınızın hallolması için modül alın, çok kullanışlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiesta Bagaj Açma Düğmesi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam cruze dan memnun musunuz? Bir de otomatik mi manuel mi iyidir cruze da?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confather

Hocam cruze dan memnun musunuz? Bir de otomatik mi manuel mi iyidir cruze da?
    Ben memnunum, lpg takılan otomatik viteslerde bazı sorunlar olduğunu duydum o yüzden manuel daha sorunsuz diyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.