Şimdi Ara

Cruze HB - Honda city-jazz- Renault II hb - Golf 5 1.6 fsi otm vites 2. el hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Cruze

Cruze hb hakkındaki çekincelerim hakkında ne diyorsun? Etrafımda kime sorsam, ikinci eli şöyle, chevrolet ülkeden ayrıldı, yetkili servisi yok, yedek parça bulması sıkıntı vs. diyor. O yüzden emin olamıyorum.

Öyle olmasa o fiyatlara alamazdiniz zaten. Ama halen arkasinda opel var. Tamirinde sorun olmaz sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

Cruze HB 2011-2012 model LT plus veya wtcc edition 1.6 124bg otm vites 31-33 bin arasında
    bu fiyat aralığına aldığın cruzedan hayır gelmez en az 37 38 e çıkman gerek düzgün bir cruze için.

Hocam 2. Eli zaten zor gidiyor bir de acil paraya ihtiyaclari varsa indirebiliyorlar fiyatlari.

Ikinci elleri gayet iyi durumda suan. 2012ler rahat 40tan gidiyor mesela.2011ler 37 38 den inmiyor bir soeunuyoksa. Ikinci elide cruze un hizlidir,, arav temizse. Sahibindende favorilerine ekle dene inanmazsan guzel ilanlari.

33 bine lpg li 65 bin km lt plus otomatik hb 2011 model 124 bg vardı... Bugün satılmış sanırıım... Sadece birkaç boyası vardı... Kaçırdık anlamına mı geliyor bu şimdi? Ama lpglilerden çekiniyordum. lpg siz olsa düşünmeden almak isterdim pazarlık da yapardım 32 bine verebilirdi... Beklemeye devam...

Başka tavsiyeleri olanlar varsa onları da dinlemek isterim...

Lpg liden korkmana gerek yok montaj duzgunse cikaracagi en buyuk ve tek masraf subap degisimi celikle degiseceksin en fazla 1000 tl.

Bu degisim zaten opel chevrolet tum araclarinda mecburi. Lpg takildiktan yaklasik 60k km sonra ortaya cikar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsine sahip olmuş biri olarak cruze derim. Seçeneklerde en yeni araç da bu olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.