Şimdi Ara

CRUZE - YAKIT TÜKETİMİ !!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.214
Cevap
11
Favori
391.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdikçe veriyor allahım :) baska bisey istesek olcak miydi acaba dimi panter :)) 1.4 turbo isteyelim hazir bahtimiz acikken:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Merhaba Arkadaşlar;
    Bende bugün 500 tl kapora bağlayarak, cumartesi araç hazır olacak şekilde Cruze LT 2.0 MT Dizel Beyaz + Sunroof aracı satın aldım. Test sürüşüne çıktığımda motora hayran kaldım, geldiğinde de değerleri paylaşıyor olurum.

güle güle kullanın.

yanlışım yok ise konuya yazan 2.0 kullanıcıları 3 kişi oldu.

aracın liste fiyatı 52.500 + SR 1.678 = 54.178TL
    sizin alış fiyatınız nedir acaba?

Teşekkür ederim. 53.800 e mal oldu araç bana. Sadece karter korumayı dahil edebildim. Jantlar da 7 kollu 16" modeli. 5 kollu standart değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fikocan81

Verdikçe veriyor allahım :) baska bisey istesek olcak miydi acaba dimi panter :)) 1.4 turbo isteyelim hazir bahtimiz acikken:)

hazır istemişken, 1.6 Turbo 180bg olsun. Lütfen
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar;
    Bende bugün 500 tl kapora bağlayarak, cumartesi araç hazır olacak şekilde Cruze LT 2.0 MT Dizel Beyaz + Sunroof aracı satın aldım. Test sürüşüne çıktığımda motora hayran kaldım, geldiğinde de değerleri paylaşıyor olurum.

güle güle kullanın.

yanlışım yok ise konuya yazan 2.0 kullanıcıları 3 kişi oldu.

aracın liste fiyatı 52.500 + SR 1.678 = 54.178TL
    sizin alış fiyatınız nedir acaba?

Teşekkür ederim. 53.800 e mal oldu araç bana. Sadece karter korumayı dahil edebildim. Jantlar da 7 kollu 16" modeli. 5 kollu standart değil mi?

malesef LT versiyonda bulunan jantlar bunlar. bana göre, kolları ince olduğu için aracı biraz "çelimsiz" gösteriyor.
    ama gözümüz alışmadığı için böyle hissediyor da olabilirim.

bu jantlar 2010 ilk dönem de hindistan pazarına giden cruze ların üzerinde vardı.
    LTZ versiyonda da şu an ki 17" lik WTCC jantarı bulunuyor.

LTZ AT modelini test etmiştim. çok güzel bir motoru var, ivmelenmesi ve hızlanması çok iyi.
    dizel motor olmasına rağmen sesi çok az, motor sesi sanki benzinli gibi.

araç izlenimlerinizi ve paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz.

tekrar hayırlı olsun.
    güle güle kullanın.

• Benim de aklımda aslında cruze almak yoktu. 5 ay önce bu motorla TR piyasasına girdiğinde 2.0 dizel piyasasını alt üst edebileceğini düşünmüştüm. Kısmet bugüneymiş güzel bir kampanya, istediğim motor seçeneği ve aklımdaki renk ve sunroofla aracın olması sebebiyle aldım.
    Test sürüşünü yaptığım araç 2.0 AT LT idi, aracın sınırlarını zorladım. Yol sesi alma bakımından çok başarılı, ayrıca araç çok dengeli gidiyor. Hızlanması mükemmel, aynı hızlanmayı daha önce 3.20D de hissetmiştim. Torku dibine kadar hissettiriyor size. Frenleri tam olarak istediğim gibi. Benim şu an ki kullandığım araçta şikayetçi olduğum şey frenlerdi. Bunun freni mükemmele yakın. Virajlara mükemmel giriyor, araç savrulmuyor. Esp nin mükemmel bir nimet olduğunu bu araçta anlayabiliyorum. O kadar ağır araç yönünü bozmadan frenli viraja giriyor ve çıkıyor. Benim beğenmediğim tek şey, iç mekan kalitesinin kalitesiz durması. Keşke bi astra J gibi olsaydı. Keşke kendi dahili ekranı biraz daha büyük olsaydı o zaman dandik Çin malı navigasyon multimedia cihazlardan takmaya gerek kalmazdı.
    Bakalım araç Ptesi teslim oluyor, ilk işim camları filmlemek olacak. Yaptırabilirsem kaput koruma da yaptıracağım. Zaten kendim Nano ürünlerle boya koruma yapıyorum. Çizilmez katman oluşturacağım. Sonra da keyifle bineceğim.
    Teşekkür ediyorum, izlenimlerimi mutlaka aktarıyor olurum.

• valla bende de cruze var . 2012 hb lt araç 4500 km de. aldığımda aralaık başıydı 9.0 lt yakıyordu. şimdi 8.0 yakıyor bence güzel
  • LPG tüketimi nedir bu aradın, herkes bir şey söylemiş
    şehir içi ve şehir dışı tüketimi nedir?
    LPG ile uyumu nasıl bu aracın?
  • hocam şehir içi 0,220 şehirler arası 0,205 aracım 2012 model 5300 km de sakin kullanımda gayet iyi değerler bu araca kim fazla yakıyor diyorsa...
  • bilemiyorumda 1.4 turbo geldiğinde çok iyi olacak gibi sabırsızlıkla bekliyorum
  • valla arkadaşlar arabam şu an 9000 binde ve şehir içi ortalama yakıtım 8.2 gösteriyor yol bilgisayarında bence gayet iyi ve cruse controlü baya kullanmaya çalışıyorum...bilginize
  • Geçen gün şirince ye gittik. Izmir'den gidiş geliş 180 km. Şehir içi 10 km, şirince ye tırmanış 10 km, geri kalan 160 km çevre yolu ve otoyol kullanımı.

Araçta 2 yetişkin (ben biraz fazla yetişkin;)) bir çocuk, yarım dolu bagaj.

Otoyolda cc yi 120 km ye ayarladım. Sonuç 7.1 tüketim.

Araç 850 km deydi.

Şehir içinde pek 9 u görmedim henüz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

7.2 lt 63 km ortalama hız

dizel mi benzinmi?

kendisi aramızdaki tek dizel cruze kullanıcısıdır.

o zaman 26 kuruş yakıyor dizele göre çok değilmi?
    Benim bir arkadaşım benzinli cruzeuni 5.ci ayda sattı daha sıfır almıstı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

7.2 lt 63 km ortalama hız

dizel mi benzinmi?

kendisi aramızdaki tek dizel cruze kullanıcısıdır.

o zaman 26 kuruş yakıyor dizele göre çok değilmi?
    Benim bir arkadaşım benzinli cruzeuni 5.ci ayda sattı daha sıfır almıstı

30 kuruşu geçmediği sürece az yakıyor : )) cok cimri olmasini beklemiyorum, az yakmasini isteseydim cruze almazdim

• 2.0 163bg 1.300kg araç...

ekonominin dibi için, 3silindir 1.2TDI var.
  • quote:

2.0 163bg 1.300kg araç...

ekonominin dibi için, 3silindir 1.2TDI var.

+1
  • Cruze 2.0 VCDI araç ile metro inşaati için kapanan yollar, köprülerin olduğu yoğun Ankara trafiğinde son depomda 5.3 litre yakıt ortalamasına sahibim.
    Şimdiye kadar en düşük tüketimim ise şehiriçi 3.9 LT.
  • Son depoyla şehir içi 1075 km yapmışım. Takriben depo 210 liraya doluyor.(Eurodiesel Excellium)
    KM'de 19.5 kr yakmış olarak gözüküyorum. Tabi henüz rodajda olduğum için 3000 devri geçmiyorum ama herşey 3000 devre kadar olup bitiyor bile. 360 nm torku dibine kadar hissetmeye devam :)
  • selamun aleyküm arkadaşlar ben hb 2012 lt plus crze aldım.şimdi sorum şu olacak sıfır araçı açmam için basmam gerekiyormu yoksa 90 100 le gidip kendisinin açılmasınımı bekleyim birde verilere göre ş.içi 8.8.ş.dışı 5.2.ortama 6.6 diyor sizce 90 100 le gitmemde verilen değerler uyarmı yoksa araç yeni olduğu için ilk etapta yakar sonrasımı düzene girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdulvatan -- 11 Temmuz 2012; 12:26:41 >
  • Aslında araçlar fabrikasyon rodajla birlikte geliyor. Ama ne kadar fabrikasyon rodaj yapılsa da, motor bant üzerinde çalıştırılıyor. Lastiğin, fren sistemlerinin, milin vs. bir sürü parçanın birbirine alışma süreci var. İlk 500 km ani kalkış ve frenlemelerden uzak durun.
    2000 km ise, farklı viteslerde farklı devir aralıklarında gidin. Sabit hız ve sabit devirden uzaklaşın. İlk 5.000 km yakıt tüketimine bakmayın zaten çok yakacaktır. Bir müddet sonra düşecektir.
  • Sahibinden.com ilanlarına bakıyordum 4000km de satılık otomatik bir araçın yakıt tüketimi 100km\11.3lt gözüküyordu..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.