Şimdi gördüm ekliyorum Kredi kartı sahibi de müsait olunca buradan yazar iyi forumlar
Ben çıkmak zorunda kaldım. Bir kişilik kontenjan açıldı
niye çıktın hocam sen
Hocam hafta içi şehir dışına gitme durumum var.
Arkadaşlar bende almak isterim. Ne zamandır bu 2 oyunu almak isityordum.
arkadaşlar dışardan arkadaşımda var o yüzden kontenjan doldu, hesap bilgilerini gönderiyorum, herkes kontrol etsin oyunu bugün alıcam. bilginize
1 ben de var ama sadece 2'yi alırsak kesin varım.
arkadaş oyunu beğenmemiş oyüzden bi kontenjan tekrar boştur 1. Xdian (Kredi kartı sahibi) 2. the turk 3. cssbaycelebi 4. kurtibo 5.
quote:
Orijinalden alıntı: Xdian
arkadaş oyunu beğenmemiş oyüzden bi kontenjan tekrar boştur 1. Xdian (Kredi kartı sahibi) 2. the turk 3. cssbaycelebi 4. kurtibo 5.
Arkadaşım ben hala talibim
quote:
Orijinalden alıntı: emreince55
quote:
arkadaş oyunu beğenmemiş oyüzden bi kontenjan tekrar boştur 1. Xdian (Kredi kartı sahibi) 2. the turk 3. cssbaycelebi 4. kurtibo 5.emreince55
Arkadaşım ben hala talibim
tmm ekledim, oyunu öğlen almayı düşünüyorum bilginize..
Arkadaşlar oyunu aldımı akşam 7 gibi ancak indiririm. Oyunu indiren burda belirtirse karışıklığı önlemiş oluruz.
kredi kartından "The funds could not be added to your wallet" hatası alıyorum oyunu satın alamadım anlıyacağınız. eğer beklemek istemiyorsanız iptal edebiliriz arkadaşlar?
Benim için bir problem yok bekleyebilirim. Peki sorunun neyde olduğunu öğrendinmi düzeltecekmisin.
quote:
kredi kartından "The funds could not be added to your wallet" hatası alıyorum oyunu satın alamadım anlıyacağınız. eğer beklemek istemiyorsanız iptal edebiliriz arkadaşlar?
ilk kardeşlik denemem başarısızlıkla sonuçlandı. sorunu çözersen yinr ortak olurum ben.
doğru dürüst bi açıklama veya çözümü yok, kredi kartının bloke edildiği yazıyor sadece 24 saat geçmesini bekledikten sonra tekrar denicez artık.
Arkadaşım sorun halen devam ediyormu. Bugün halletsek çok güzel olurdu.
sorun sanırım devam ediyor.ben beklemedeyim hala
Arkadaştan ses soluk yok olmadı heralde kardeşlikten biri biliyorsa satın almayı parayı ona aktaralım o alsın.
sırf bu yüzden kart alıcam artık malesef kredi kartım yok diğer arkadaşa sormak lazım.iyi akşamlar.
oyunu alacak olan arkadaşa ne oldu biraz bilgi ver vazmı geçtin eğer vazgeçtiysen başka bir arkadaş bulalım!
Arkadaş bana mesaj attı. Para iadesini banka hesabıma yaptı. Eğer başka biri gelirse kardeşliğe haberimiz olsun hesabına havaleyi yapalım.
o zaman başlığın değişmesi lazım 1 kişiye daha ihtyaç var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme