Şimdi Ara

CRYSIS 1 + Borderlands GOTY Kardeşliği- KARDEŞLİK TAMAMLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-the_cooler_king
    2-sk8ata
    3-ZafeerTR
    4-seco
    5-phantom_coal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cooler_king -- 10 Ekim 2011; 21:48:47 >

• Son 3 gün, oyunu ben alacam, 4 kişi lazım, sıradan gelin bakalım yakışıklılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Son 3 gün, oyunu ben alacam, 4 kişi lazım, sıradan gelin bakalım yakışıklılar.

Katılmak isterdimde şuan ps3 yanımda değil. PSN fiyatıda iyimiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 8 Ekim 2011; 22:55:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Son 3 gün, oyunu ben alacam, 4 kişi lazım, sıradan gelin bakalım yakışıklılar.

Katılmak isterdimde şuan ps3 yanımda değil. PSN fiyatıda iyimiş.

Alıntıları Göster
    Yaz beni hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Yaz beni hocam.

Alıntıları Göster
    Ekleyebilir misin?
  • quote:

Yaz beni hocam.

Alıntıları Göster
    +1 pm den hesap numarani bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco

+1 pm den hesap numarani bekliyorum

Alıntıları Göster
    5 kişi tamamlanınca herkese PM vasıtasıyla göndereceğim bilgileri. Duruma göre Pazar ya da Pazartesi akşamına kadar almış oluruz kimse yan çizip arazi olmazsa. Birkaç kişi de yedek olarak yazdırabilir adını isterse.
  • quote:

5 kişi tamamlanınca herkese PM vasıtasıyla göndereceğim bilgileri. Duruma göre Pazar ya da Pazartesi akşamına kadar almış oluruz kimse yan çizip arazi olmazsa. Birkaç kişi de yedek olarak yazdırabilir adını isterse.

Alıntıları Göster
    yaz benı ==
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer007_

yaz benı ==

Alıntıları Göster
    5 kişi tamam görünüyor , kararını değiştiren olmadıysa yolluyorum hesap bilgilerini.
  • kadroda yer var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

kadroda yer var mi?

ben bazı sorunlardan dolayı kadroda yer alamıyorum kardeş sanırım benım boslumu sen doldurabılırsın
  • quote:

kadroda yer var mi?
    Var senden önceki ayrıldı, yazıyom seni.
  • quote:

Var senden önceki ayrıldı, yazıyom seni.

Alıntıları Göster
    Evet beyler herkese son kararını sordum PM ile, kararını değiştiren başka kimse yok ise alıyorum oyunları.
  • tamam beni ekle,ama parayi yarin yatirabilirim,su an banka islemlerini yapamam ,yarin en gec 9 da para yatar.
  • quote:

tamam beni ekle,ama parayi yarin yatirabilirim,su an banka islemlerini yapamam ,yarin en gec 9 da para yatar.
    hocam pm yi aldim ama cevap yazamiyorum hata veriyor , benim icin ok dir , hesap noyu bekliyorum
  • bende aldim pm i bu kardeslik kalici olsun aslinda.
  • quote:

bende aldim pm i bu kardeslik kalici olsun aslinda.
    Oyunları aldım beyler, , inmeye başladılar. Şimdi hesap bilgilerimi gönderiyorum yarın akşama kadar hepiniz yatırmış olursunuz gördüğüm kadarıyla, yarın akşam 8 veya 9 gibi de herkese aynı anda yollarım şifreleri.
  • quote:

Oyunları aldım beyler, , inmeye başladılar. Şimdi hesap bilgilerimi gönderiyorum yarın akşama kadar hepiniz yatırmış olursunuz gördüğüm kadarıyla, yarın akşam 8 veya 9 gibi de herkese aynı anda yollarım şifreleri.

Hocam su pm e cevap versen keske
  • quote:

quote:

Hocam su pm e cevap versen keske

Alıntıları Göster
    Verdim güzel kardeşim şimdi, bugün pm olayı sıkıntılı oldu gelen giden hiç belli olmadı paso arıza verdi ondandır görmediysem.

• quote:

Verdim güzel kardeşim şimdi, bugün pm olayı sıkıntılı oldu gelen giden hiç belli olmadı paso arıza verdi ondandır görmediysem.

Alıntıları Göster
    5. kişi var mı listede? Eğer yoksa beni yazarsanız hemen gönderebilirim garantiden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.