Şimdi Ara

Crysis 1 ve 2 Kardeşliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insaalah oyle bi niyetle kardeslige giren yoktur.. varsada yapicak bisey yok kimseyi suclayamam , ben yarin indirebilirim..
  • Yatirdim...
  • oyunu aldım. bilgileri de yolladım size.
  • kendi adıma sorunsuz kardeşlik yaptık.teşekkürler emre
  • Bilgileri girdim ama hesap kullanımda hatası veriyor, heralde aynı anda girilemiyor hesaba...
  • ya crysis 1'in kutulu versiyonu çıkmayacak mı?
  • Arkadaşlar, aynı anda heasaba girilmediğine göre paylaşım yapalım, herkes buraya yazsın şuan ben hesaptayım indiriyorum veya hesaptan çıktım indirme bitti gibi, 1.5 saattir ara ara deniyorum zor oluyor.
    Şuan indirmeyi bitiren var mı?
  • indirme yapmak için hesapta kalmak gerekmiyor. ben şu anda hesapta değilim ama indiriyorum.
  • O zaman şuan hesaptaki arkadaş indirmeyi başlatıp çıksada bizde başlatsak indirmeyi, yoksa bir hesaptan aynı anda indirilmiyor mu?
  • Arkadaşlar bu kardeşlik olayına ilk defa girdiğim için yanlış yapıyormuşum, 2 saattir ara ara hesaba girmeye çalışıyorum ama profil oluşturmadan kendi hesabımdan çıkış yaparak, öyle girmeye çalışıyordum ama öyle olmuyormuş, gasparq pm attı profil oluşturdun mu diye oradan uyandım, şimdi indirmeye başladım teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar bu kardeşlik olayına ilk defa girdiğim için yanlış yapıyormuşum, 2 saattir ara ara hesaba girmeye çalışıyorum ama profil oluşturmadan kendi hesabımdan çıkış yaparak, öyle girmeye çalışıyordum ama öyle olmuyormuş, gasparq pm attı profil oluşturdun mu diye oradan uyandım, şimdi indirmeye başladım teşekkürler...

Gunaydin :)
    Gasparq hocam ve Diger arkadaslar gelin bu kardesligi daimi kilalim bir cok oyun aliriz
  • Gasparq özellikle sana ve diğer kardeşlik üyesi arkadaşlara teşekkürler.

Böyle bir daimi kardeşlik olacaksa ben elimden geldiği kadar katılmaya çalışırım.
  • Bende katılmaya çalışırım sizlere... Bu crysis online oynanıyor mu? 1.5 sene oldu ps3 ama hala acemi sayılırım ps3 konusunda.
  • her oyuna giremeyebilirim sık oyun alan biri değilim 2010 aralık ayından beri aldığım ilk oyundu bunlar.
  • varsa aklınızda olan bir oyun söyleyin. uyarsa herkese alabiliriz.
  • Gasparq hocam zaten crysisler beni bi iki hafta goturur.. yeni oyunlar ciktikca sende alicaksan bu basliki guncellersin bende takip edicem zaten . baslik yukarda kaldikca bu gruptan olmasada bi kac alici daha cikar...
  • sanırım kota doldu :))
  • BENİ YAZIN BEN ALMAK İSTİYORUM BANA DETAYI ANLAT ÖZEL MESAJLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur21

BENİ YAZIN BEN ALMAK İSTİYORUM BANA DETAYI ANLAT ÖZEL MESAJLA

hocam kardeşlik bitti malasef artık 2 kişi
  • HOCAM SENLE YAPLAIM BAŞKA OYUN ACİLL LÜTFEN
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.