Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar crysis2 de yaratık doku örneği al diyor alamıyorum bulamıyorum deli oldum lütfen yardımcı olurmusunuz ??

Yaratıgı öldürüyorum enkazlı olan bölümdeyim daha bir arkadas yaratık ölünce birsey cıkıyor yazmıs parlak onu al falan demiş.. bende öyle birşey cıkmıyor ya H ye bas ne kadar topladıgnı gör demiş ben basıyorum hersey kilitli şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çençen -- 22 Mart 2012; 9:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanjan

Arkadaslar crysis2 de yaratık doku örneği al diyor alamıyorum bulamıyorum deli oldum lütfen yardımcı olurmusunuz ??

Yaratıgı öldürüyorum enkazlı olan bölümdeyim daha bir arkadas yaratık ölünce birsey cıkıyor yazmıs parlak onu al falan demiş.. bende öyle birşey cıkmıyor ya H ye bas ne kadar topladıgnı gör demiş ben basıyorum hersey kilitli şekilde

öldürdüğn uzaylının yanına gidip bir tuşa basılı tutuyon alıyor sonra basmana gerek kalmıyor
  • Oyunu ilk çıktığında almıştım hem sp si hem mp si benim için hayal kırıklığı olduğu için hikayeyi 1 kez bitirdim mp ye ise en fazla 1 saat takıldım.
    Cryis Wars ın mp si unutuldu çok az oyuncu var olan serverlardada admin yok ezik hileciler boy boy bende şu crysis 2 yi bir deneyim dedim ve kurdum
    oyunu.Bu oyunun mp sinde bir acayiplik var bir türlü çözemedim sanki oynanılsın diye basitleştirilmiş gibi geliyor bana.Diyebilirsinizki mp bu insanlar
    oynuyor bu söylediğin yersiz tamam haklısınız ama bana göre değişen birşey olmayacak çok dandik bir mp mevcut oyunda.

Nerde Crysis Wars nerde bu dandik oyun.Aralarında uçurum var uçurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Oyunu ilk çıktığında almıştım hem sp si hem mp si benim için hayal kırıklığı olduğu için hikayeyi 1 kez bitirdim mp ye ise en fazla 1 saat takıldım.
    Cryis Wars ın mp si unutuldu çok az oyuncu var olan serverlardada admin yok ezik hileciler boy boy bende şu crysis 2 yi bir deneyim dedim ve kurdum
    oyunu.Bu oyunun mp sinde bir acayiplik var bir türlü çözemedim sanki oynanılsın diye basitleştirilmiş gibi geliyor bana.Diyebilirsinizki mp bu insanlar
    oynuyor bu söylediğin yersiz tamam haklısınız ama bana göre değişen birşey olmayacak çok dandik bir mp mevcut oyunda.

Nerde Crysis Wars nerde bu dandik oyun.Aralarında uçurum var uçurum.

kısmen katılıyorum

• Oyunu az önce bitirmiş bulunuyorum da, senaryoyu hala tam olarak çözebilmiş değilim. En sondaki konuşmalar iyice kafamı karıştırdı.Tam olarak orada neler diyor özetle?
    Bu yüzden bazı sorularım var;
    -Şimdi Prophert aslında ölmedi mi?
    -Yoksa biz oyunun sonunda onu, kafamızda bir anı olarak mı görüyoruz?
    -Oyunun en başında kıyafeti Prophert bize vermese aslında ölmüş müydük?
    -Hargreave bizimle irtibata neden geçiyor, yani o sırada Gould'a bir şey mi oluyor da bir süre Hargreave yönlendiriyor bizi? ((Hargreave'in kendi amacını sormuyorum, zaten orasını biliyorum, bizimle nasıl iletişime geçti Gould varken?))
    -Oyunda Kaptan Lockart ve askerler neden bizi yok etmeye çalışıyorlar. Ortak amacımız canavarlarla (seflerle) mücadele etmek değil mi?
    -Bir de biz harbiden kimiz, Prophert mi Alcatraz mı? Oyunun sonunda "Adım, Prophert" dediği için soruyorum.

En çok oyunun en başında ve sonundaki videolarda neler anlatılıyor, bunu çözmeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain55 -- 1 Nisan 2012; 17:11:05 >

• bende oyunu merak edip dün aldım mediamarktan 39ytly,bu kadar berbat bu kadar iğrenç bir oyun daha görmedim,bunun nesini seviyorunuz ya ? contry strait mı dır nedir aynı o tarz bir oyun,iğrenç dün aldım oyunu şimdi sildim iğrenç ötesi bumuydu miletin met etği oyun ya üç tane silah aynı ses tak tak tak ordan oraya koşuturmaca saçmalığın dansikası bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepezulus

bende oyunu merak edip dün aldım mediamarktan 39ytly,bu kadar berbat bu kadar iğrenç bir oyun daha görmedim,bunun nesini seviyorunuz ya ? contry strait mı dır nedir aynı o tarz bir oyun,iğrenç dün aldım oyunu şimdi sildim iğrenç ötesi bumuydu miletin met etği oyun ya üç tane silah aynı ses tak tak tak ordan oraya koşuturmaca saçmalığın dansikası bir oyun

Oyunu zaten çoğu kişi Türk yapımı olduğu için oynuyor. Ama bir söylentilere göre yaklaşık daha 1-2 sene önce bir yerde okumuştum, EA games Crytek 'e büyük sınırlamalar getiriyormuş. Bazı şeyleri karşılamayıp, oyunun senaryosunu ve içeriğini tamamen kısıtlayıcı uygulamalar yapıyormuş. Eğer bunlar olmasaymış karşımıza daha değişik bir Crysis oyunu sürülebilirmiş, diye okumuştum. Ne kadar doğru orasını bilemiyorum. Yine DH'de okumuştum o makaleyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain55 -- 2 Nisan 2012; 19:40:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain55

quote:

Orijinalden alıntı: kepezulus

bende oyunu merak edip dün aldım mediamarktan 39ytly,bu kadar berbat bu kadar iğrenç bir oyun daha görmedim,bunun nesini seviyorunuz ya ? contry strait mı dır nedir aynı o tarz bir oyun,iğrenç dün aldım oyunu şimdi sildim iğrenç ötesi bumuydu miletin met etği oyun ya üç tane silah aynı ses tak tak tak ordan oraya koşuturmaca saçmalığın dansikası bir oyun

Oyunu zaten çoğu kişi Türk yapımı olduğu için oynuyor. Ama bir söylentilere göre yaklaşık daha 1-2 sene önce bir yerde okumuştum, EA games Crytek 'e büyük sınırlamalar getiriyormuş. Bazı şeyleri karşılamayıp, oyunun senaryosunu ve içeriğini tamamen kısıtlayıcı uygulamalar yapıyormuş. Eğer bunlar olmasaymış karşımıza daha değişik bir Crysis oyunu sürülebilirmiş, diye okumuştum. Ne kadar doğru orasını bilemiyorum. Yine DH'de okumuştum o makaleyi.

avrupalılar çok ırkcı

• arkadaşlar bu oyunda hile yapanları nasıl anlayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain55

Oyunu az önce bitirmiş bulunuyorum da, senaryoyu hala tam olarak çözebilmiş değilim. En sondaki konuşmalar iyice kafamı karıştırdı.Tam olarak orada neler diyor özetle?
    Bu yüzden bazı sorularım var;
    -Şimdi Prophert aslında ölmedi mi?
    -Yoksa biz oyunun sonunda onu, kafamızda bir anı olarak mı görüyoruz?
    -Oyunun en başında kıyafeti Prophert bize vermese aslında ölmüş müydük?
    -Hargreave bizimle irtibata neden geçiyor, yani o sırada Gould'a bir şey mi oluyor da bir süre Hargreave yönlendiriyor bizi? ((Hargreave'in kendi amacını sormuyorum, zaten orasını biliyorum, bizimle nasıl iletişime geçti Gould varken?))
    -Oyunda Kaptan Lockart ve askerler neden bizi yok etmeye çalışıyorlar. Ortak amacımız canavarlarla (seflerle) mücadele etmek değil mi?
    -Bir de biz harbiden kimiz, Prophert mi Alcatraz mı? Oyunun sonunda "Adım, Prophert" dediği için soruyorum.

En çok oyunun en başında ve sonundaki videolarda neler anlatılıyor, bunu çözmeye çalışıyorum.

Tamamen ayni sorulara bende cevap bekliyorum :D
    Bende hicbisey anlamadim her sahnesini izlememe ragmen.

• Ya siz halen neyin peşindesiniz biraz araştırın , fazla geçmeden , CRYSİS ^ piyasada olacak , zaten orgin satış sayfasına konulmuştu şimdi kaldırılmış , lakin bakarsanız görürsünüz resim alındığını ..!
  • arkadaslar bu sistemle gelismis yani en düsük ayarda 1600*900 çözünürlükte ortalama 15- 20 arası fps ile oynayabılıyorum 1.9 patch yüklü ayrıca

i7 1.73 ghz (turboboost 2.93) işlemci 8gb ddr3 1333 mhz ram 500gb hdd nvidia gt 425m ekran kartı

nfs run hersey high ayarda aa vsync kapalı hıc kasmadan oyunu bıtırdım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trance86

arkadaşlar bu oyunda hile yapanları nasıl anlayacağız

emin değilim ama oyun zaten problemli
  • crysis 3
    umarım hatalarını düzeltmiş ve dev bir yapımla gelir tabi türkçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

• Kaç aydır oynuyorum bitire bitire oyunun %46'lık bölümünü mü bitirmişim???

Crysis 2 (2011) [ANA KONU]
  • beyler bırsey sorcagım benım bılgısayarda crysıs 2 war onlıne oynuyorum TurK JULIUSBRUTUS beyaz silahlar nasıl alınıyor eklentı olaraktan onu soracaktım bbılen varsa cevap verırse sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECHYEDI

beyler bırsey sorcagım benım bılgısayarda crysıs 2 war onlıne oynuyorum TurK JULIUSBRUTUS beyaz silahlar nasıl alınıyor eklentı olaraktan onu soracaktım bbılen varsa cevap verırse sevınırım

Beyaz silah dediğin beyaz dövmeli(cell) silahları oluyor anladığım kadarıyla.Onu açtırmak için 50 lvl olman lazım,ben de arada crysis 2 oynuyorum benim nick de spartacus534, ekleyebilirsin,birlikte oynarız :)
  • Crysis 1 gibi bir fiyaskodan sonra gerçekten mükemmel ve üst düzey bir oyun.Hayatımda oynadığım en iyi 2 fps varsa biri rtcw,diğeri ise crysis 2'dir.Gelen gideni aratır sözü bu oyunda işlememiş,birinci oyun ikincinin yanından bile geçemez asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü2024 -- 13 Haziran 2012; 0:50:14 >
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.