Şimdi Ara

Crysis 2 patch 1.9 sorunu ACİL..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a . Crysis 2 yükledim sonra patch 1.9 attı oyuna gireyim dedim bida patch attı . yani oyuna girmiyor . şimdide bu sorun var . şöyle bir yazı geliyor :you already have the most recent version 1.9 of crysis 2 installed on your system. bu patch zaten yüklü diyor ama napıyım bilemedim biraz yeniyimde. yardım ederseniz çok sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Crysis 2 Patch 1.9 ile İlgili Kritik Sorunlar

Sevgili oyuncular,

Crysis 2'nin yakın zamanda yayınlanan 1.9 yamasının oyun için ciddi sorunlara yol açtığına dair haberler aldık. Bu sorunlar, oyunun oynanamamasına veya kilitlenmesine neden olabilir.

Şu anda bilinen sorunlar şunlardır:

• Oyun başlamıyor veya kilitleniyor: Birçok kullanıcı, yamayı yükledikten sonra oyunu başlatamadığını veya oyun oynarken kilitlenmelerle karşılaştığını bildirmiştir.
    • Çökmeler ve donmalar: Oyun sırasında sık sık çökmeler ve donmalar yaşanmaktadır.
    • Çok oyunculu sorunlar: Çok oyunculu modda gecikmeler, bağlantı kesintileri ve diğer sorunlar bildirilmiştir.

Eğer bu sorunlarla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları denemenizi öneririz:

• Oyunu yeniden yükleyin: Oyunu tekrar yükleyerek sorunların çözülüp çözülmediğini kontrol edebilirsiniz.
    • Yamanın eski sürümüne geri dönün: Crysis 2'nin 1.9 öncesi yamasına dönmek, sorunları çözmenize yardımcı olabilir.
    • Oyun dosyalarını doğrulayın: Steam'deyseniz, oyun dosyalarınızı doğrulayarak bozuk dosyaların olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
    • Crack dosyalarını kaldırın: Oyunun yasa dışı bir kopyasını kullanıyorsanız, crack dosyalarını kaldırmayı deneyin.

Bu adımların sorunlarınızı çözmemesi durumunda, Crytek destek ekibiyle iletişime geçmenizi öneririz.

Bu sorunun en kısa sürede çözülmesi için Crytek'in üzerinde çalıştığını belirtmek isteriz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi bi dene buna benzer sorunla ben de karşılaşmıştım
  • oyun kopya ise patch için farklı ilaç lazım...tabi sıralama önemli..patch den önce oyun dizinindeki orijinal .exe dosyasını başka yere kopyalamak şart...sonraki updatelerde lazım olacak..
    sonra 1.9 patch+krak ile tüm sorunlara son...
    malum sitelerde bolca mevcut..
  • merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak sorum toz-koparana acaba orijinal exe yi nere ye kopyalacağız ve bana v1.9 için bir crack lazım eğer biliyorsanız lütfen bana da verin şimdiden teşekkürler...
  • Beyler 3 saattir okumadıgım forum ve izlemedigim video kalmadı sonunda yaptım sizede olucagıncan eminim bu linkten
    cr.ak i indirin 1.9 crak ve bilgisiyar/yereldisk C:ProgramFiles(x86)/Electro Art/Crysis 2/Bin32 ye atın asıl cr.ak
    işe yaramıyo bu oluyor önemli değil :D

Cr.ck

www27.zippyshare.com
    Crysis2 crack v.1.9.rar
    https://www27.zippyshare.com/v/2HnpjQVI/file.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.