Şimdi Ara

Crysis 2 Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
53.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inceleme çok güzel ben 95 verdim zamanında.
  • inceleme için teşekkurler
  • tyln_1887

bi şeyde nanladıgın yok konuşyosun işte sonra millete fanboy diyosun....
    yapay zekada bi kaç problemin olması yapay zekayı kötü mü yapar...
    %90 iy olan yapay zeka %10 gerizekalı oluyor bunu düzelttikten sonra iş hallolucak
    sen hayatında çok oyun gördun galiba bana bir tane oyun göstersene crysis'ten daha iyi yapay zekaya sahip olsun merak ettim şimdi...
  • Güzel inceleme olmuş, teşekkürler...
  • Ya arkadaşlar oyunu övemiyorum inanın aslında içim dolu ama çıkıpta biri fanboy diyecek diye korkuyorum .Neden millete fanboy yakıştırması yaparsınız onuda anlamıyorum burda oyunu öven biri var kendi görüşlerini dile getirmiş ve bana göre dünyanın en iyi yapay zekasına sahip oyundur. Sipere yat kalk klasiğiyle sınırlı kalmamış bir oyun.

Bloodtime %10 demiş fakat bu kadar fazla değil ben en zor modda çile çektim gizlilik modu olmasa bitiremezdim büyük ihtimal.Karşılaştıgım yapay zeka problemi belki 3'tür
    Bir oyuncu oyunu alır oynar bitirir böyle yaptıgınızda herkezin abarttığı kadar hata göremiyosunuz.Bazıları oyunu inceleme için ,hata bulmak için almış galiba:))))
    şuan mevcutta hata olmayan ve paketler sunulmayan oyun yok k bakmasın kimse:)))))
  • Ya arkadaşlar oyunu övemiyorum inanın aslında içim dolu ama çıkıpta biri fanboy diyecek diye korkuyorum .Neden millete fanboy yakıştırması yaparsınız onuda anlamıyorum burda oyunu öven biri var kendi görüşlerini dile getirmiş ve bana göre dünyanın en iyi yapay zekasına sahip oyundur. Sipere yat kalk klasiğiyle sınırlı kalmamış bir oyun.

Bloodtime %10 demiş fakat bu kadar fazla değil ben en zor modda çile çektim gizlilik modu olmasa bitiremezdim büyük ihtimal.Karşılaştıgım yapay zeka problemi belki 3'tür
    Bir oyuncu oyunu alır oynar bitirir böyle yaptıgınızda herkezin abarttığı kadar hata göremiyosunuz.Bazıları oyunu inceleme için ,hata bulmak için almış galiba:))))
    şuan mevcutta hata olmayan ve paketler sunulmayan oyun yok k bakmasın kimse:)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: agolasmet

bsc yönetimi hiç kimsenin görmediği ya da olmayan hataları ne hikmetse hep siz görüyorsunuz...

BSC'nin ne kadar detaylı inceleme yaptığını düşünmeniz gerekirken eleştiriyorsunuz enteresan. Adamlar inceliyor siz oynuyorsun aradaki fark bu, o yüzden sizin göremediklerinizi onların görmesi çok normal.
  • tepeb
    katılyorum
  • tyln_1887 ben şimdiye kadar counter-strike oynamadım...ama 1995 ten itibaren aklına gelebilecek fps oyunlarının birçoğunu oynadım...fanboy değilim...hatta crysis 2 çıkmadan önce ilk oyundaki sorunlardan dolayı bu oyunu oynamayı düşünmüyordum...yine de bir deneyim dedim ve gördüm ki ilk oyundaki hatalar yok olmuş ve crytek bu sefer adam gibi bir oyun yapmış...niyetim sana laf anlatmak değil...bu bulunan hatalar ya da yapay zeka ile ilgili sorunlar yok...en azından ben karşılaşmadım...ben bir oyunu oynarken aynı zamanda inceleyen biriyim....crysis 2 grafik, hikaye, kurgu, optimizasyon, ses, oynanabilirlik yani aklına gelebilecek her açıdan oynadığım en kaliteli fps oyunu...bunları söylemem beni fanboy yapmaz...ben objektif bir şekilde gördüklerim neyse onu yazıyorum...aksini iddia edenler oyunun silip bir daha oynamasın...böylece bu bahsettikleri var olmayan sorunlarla karşılaşmazlar...bu kadar basit
  • bu arada crysis warhead gibi bir ek paket çıkacak kesin olarak...ismi warhammer ya da war machine olacak ve en geç 1 sene sonra çıkacak...şimdiden duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: agolasmet

tyln_1887 ben şimdiye kadar counter-strike oynamadım...ama 1995 ten itibaren aklına gelebilecek fps oyunlarının birçoğunu oynadım...fanboy değilim...hatta crysis 2 çıkmadan önce ilk oyundaki sorunlardan dolayı bu oyunu oynamayı düşünmüyordum...yine de bir deneyim dedim ve gördüm ki ilk oyundaki hatalar yok olmuş ve crytek bu sefer adam gibi bir oyun yapmış...niyetim sana laf anlatmak değil...bu bulunan hatalar ya da yapay zeka ile ilgili sorunlar yok...en azından ben karşılaşmadım...ben bir oyunu oynarken aynı zamanda inceleyen biriyim....crysis 2 grafik, hikaye, kurgu, optimizasyon, ses, oynanabilirlik yani aklına gelebilecek her açıdan oynadığım en kaliteli fps oyunu...bunları söylemem beni fanboy yapmaz...ben objektif bir şekilde gördüklerim neyse onu yazıyorum...aksini iddia edenler oyunun silip bir daha oynamasın...böylece bu bahsettikleri var olmayan sorunlarla karşılaşmazlar...bu kadar basit

Vuruş hissi olmayan oyunun, kalitesi felan hikaye, önemli olan hikaye modu değil, multiplayer kısmıdır ve oyunda vuruş hissi sıfır, grafikleri iyi olsa ne olacak, MAG'de de vuruş hissi sıfır mesela, insan Call Of Duty serisine bakar ya da Bad company serisine bakar, insan biraz vuruş hissini iyi yapar ama adamı vurup vurmadığımı bile anlamıyorum, ama buna değinmemişler BSC'de gördüğüm kadarıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 6 Nisan 2011; 10:40:06 >

• bence en iyi oyun sitesi BSC DIR
  • Tahmazoğlu Tahir
    multiplayer modunu pek oynamadım ama sıngle player modunda vuruş hissi harika ...
    şuan en iyi vuruş hissi kz3 ve crysis 2 'dir ....badcompany ve codda adam gibi vuruş hissi yok ...yani crysis 2'nin bu oyunlara bakmasına da gerek yok ...
    ayrıca sana göre multiplayer başkasına göre sıngle player önemlidir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

Tahmazoğlu Tahir
    multiplayer modunu pek oynamadım ama sıngle player modunda vuruş hissi harika ...
    şuan en iyi vuruş hissi kz3 ve crysis 2 'dir ....badcompany ve codda adam gibi vuruş hissi yok ...yani crysis 2'nin bu oyunlara bakmasına da gerek yok ...
    ayrıca sana göre multiplayer başkasına göre sıngle player önemlidir ...

Kardeşim yapma yani cod ile crysis 2 karşılaştırılamaz vuruş hissi açısından bunu kime sorarsanız sorun. Ben zaten Multiplayer kısmı için konuşuyorum single kısmı için bir şey diyemem.
  • kardeşim sana sormak istiyorum vuruş hissi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

kardeşim sana sormak istiyorum vuruş hissi nedir?

Vuruş hissi düşmanını öldürürken aldığın hazdır, onu öldürdüğünü hissetmendir. Fakat crysis 2'de bu yok multiplayerde, hissedemiyorsun adamı öldürdüğünü ve bunu çoğu kişi dile getirdi, mesela aç cod'un multisini oyna bir adam vur bir de crysis 2'de adam vur farkı anlarsın...
  • Vuruş hissi vurduğunu hissetmektir hehe:))
    Vurduğunu hissedebilmen için orantılı olarak ses ve kan çıkar, uzaktayken kanı görebiliyosan vurduğunu hissedersin .Crysis 2 bu konuda gayet başarılı özellikle Single player modunda.Yanlışmı cevapladım bilmiyorum ama ben bu şekilde hissediyorum :)))
  • ben 2 senedir codun multisini oynuyorum zaten ...
    çoğu kişi dile getirdi demişsin bende sana şöyle söyliyim çoğu kişi vurus hissini kz3 ile yarışacak kadar iyi olduğunu söylüyor...yani çoğu kişiye değil bence kendine bak bu oyunu yerden yere vuran çok kişi var....
    ama genel olarak en iyi puanı alan oyunlardan...
    multiplayer modunu videolardan seyrediyorum ...ne biliyim vuruş hissi iyi gözükyor yani oynamadan tam anlamıyla yorum yapamam ama iyi görünyo ...
    vuruş hissi 0 demek bana enteresan geliyo:D...
  • Ya bu videonun başındaki müziği buldum poly scattergood new york new york ama hep slow tarzda bu videodaki müzik gibi değil bu müziği nerden bulabiliriz bilen varsa yardımcı olsun lütfen ethemferit.ay@hotmail.com.tr
  • Vuruş hissi Killzone 3ten iyi ;)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.