Bildirim
CRYSİS 2:WARHEAD oyuna girer gibi yapıp girmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: ereno
arkadaslar oyunu kurdum yukledim crack yaptım ama actıgımda siyah ekran cıkıyor ve kendiliginden masaustune donuyor yardım edermisiniz
Bu arkadaştada aynı hata var...yardım lütfen!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: BiqBanq
İYİ AKŞAMLAR BEN crysis 2 Warhead'ı İNDİRİP KURDUM FAKAT BİN32 DEKİ CRYSİS SİMGESİNE TIKLAYINCA EKRAN KARARIYOR,OYUNA GİRDİ SANIYORUM FAKAT TEKRAR KLASÖRE DÖNÜYOR YANİ HİÇ GİREMİYORUM NE YAPMALIYIM ?
PCMİN ÖZELLİKLERİ DE CRYSİSİ ÇOK RAHAT KALDIRIYOR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
oo oyun sana manyak fake atmış .neyse şaka bi yana arkadaşım bn ekran kartından şüpheleniorm bi driverını guncelleyip tekrar denemelisin.olmazsa 1-2 söylicek şeyim daha olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OdysS_eus -- 5 Şubat 2009; 20:07:58 > -
arkadaşım CRYSİS 2:WARHEAD demişsin de oyun Crysis 2 değil önce bunu sana şöleğim. Crysis Warhead oyunu başka bir karakterle oynadığımız ve ilk oyunu gerektirmeden oynanan bir ek pakettir. Kısaca Crysis 2 değildir. Crysis 2 bambaşka grafiklere sahip olucak ve oyunun çıkmasına daha çok var -
quote:
Orjinalden alıntı: OdysS_eus
quote:
Orjinalden alıntı: BiqBanq
İYİ AKŞAMLAR BEN crysis 2 Warhead'ı İNDİRİP KURDUM FAKAT BİN32 DEKİ CRYSİS SİMGESİNE TIKLAYINCA EKRAN KARARIYOR,OYUNA GİRDİ SANIYORUM FAKAT TEKRAR KLASÖRE DÖNÜYOR YANİ HİÇ GİREMİYORUM NE YAPMALIYIM ?
PCMİN ÖZELLİKLERİ DE CRYSİSİ ÇOK RAHAT KALDIRIYOR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
oo oyun sana manyak fake atmış .neyse şaka bi yana arkadaşım bn ekran kartından şüpheleniorm bi driverını guncelleyip tekrar denemelisin.olmazsa 1-2 söylicek şeyim daha olabilir
Birazdan güncelleyeceğim fakat yine olmassa ne yapmalıyım sen yazarmısın ? Olmazsa denerim onuda ?
-
olmuyor -
quote:
Orjinalden alıntı: Noctivagant
arkadaşım CRYSİS 2:WARHEAD demişsin de oyun Crysis 2 değil önce bunu sana şöleğim. Crysis Warhead oyunu başka bir karakterle oynadığımız ve ilk oyunu gerektirmeden oynanan bir ek pakettir. Kısaca Crysis 2 değildir. Crysis 2 bambaşka grafiklere sahip olucak ve oyunun çıkmasına daha çok var
Crysis 2 nin grafikleri bundan daha iyi olursa biz yandık demektir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X