Şimdi Ara

Crysis 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Kardeşlerim bn crysis3 ü laptop a indircemde sizden yorum bekliyorum.

win 7 ultimate 64 bit

işlemci:intel(r) core(tm) i5-2450m cpu @ 2.50ghz(4cups)
    ram:4069 ddr3
    directX 11
    intel(r) hd graphics family
    pc markası:HP
    4 çekirdek
    Lütfen hemen cevaplandırın....

• Ya hadii biriniz cevap yazssın...
  • Ekran Kartından Dolayı Kasabilir
  • Peki ekran kartını crysis 3 destekli bir ekran kart ile değişsem olurmu? yani yeni ekran kartı diğer parçalarla uyumsuzuluk gösterirmi sence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat2756

Peki ekran kartını crysis 3 destekli bir ekran kart ile değişsem olurmu? yani yeni ekran kartı diğer parçalarla uyumsuzuluk gösterirmi sence.

Laptop da ekran kartını nasıl değiştireceksin. Laptoplar kasalı bilgisayarlara benzemez. Ekran kartları öyle kolay kolay değişmiyor hatta çoğunda değiştirilemiyor. Yani o Pc ne yazık ki ekran kartı değişmez.
  • http://www.youtube.com/watch?v=gLEgh6oNVyo Bunlar nasıl değiştiriyo... Bende biliyorum değiştirmeyi ama uyumsuzluk yaparmı diye soruyrum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Peki ekran kartını crysis 3 destekli bir ekran kart ile değişsem olurmu? yani yeni ekran kartı diğer parçalarla uyumsuzuluk gösterirmi sence.

Laptop da ekran kartını nasıl değiştireceksin. Laptoplar kasalı bilgisayarlara benzemez. Ekran kartları öyle kolay kolay değişmiyor hatta çoğunda değiştirilemiyor. Yani o Pc ne yazık ki ekran kartı değişmez.

Kardeşim pc ye crysis 3 indirdim açtım.Ama öyle kasıyo öyle kasıyoki pc dile gelse küfretçek bana .napcam hangi ekran kartını önerirsiniz bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 4
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=gLEgh6oNVyo Bunlar nasıl değiştiriyo... Bende biliyorum değiştirmeyi ama uyumsuzluk yaparmı diye soruyrum.

Ekran kartın intel(r) hd graphics family ise ve o pc de başka ekran kartı yoksa ekran kartını değiştiremezsin çünkü o tür kartlar diğer donanımlar ile bütünleşik oluyorlar.

Onu geçtim normal ekran kartı olan her laptop da da ekran kartı değişimi yapılamayabilir.

Son olarak verdiğin video da adamlar ne demişler mevcut ekran kartınızın güç tüketimi ne ise aynı oranda güç tüketen ekran kartı kullanmalısınız demişler. Yani senin oyunu çalıştırması için takmak istediğin ekran kartı senin mevcut karttan fazla güç tüketimi yapıyorsa bu sorun yaratabilir.

Ama her şeyi bir kenara bırak senin o cihazda sadece intel(r) hd graphics kartı varsa o kartın yerine başka kart takma sansın yok. intel(r) hd graphics kart entegre bir karttır. Onu değiştirme şansın yok.

• Ekran bağdaştırıcısında

Intel(R) HD Graphics Family
    Radeon (TM) HD 7450m

görünüyo.yani 2 tane ekrn kartı var demi peki şimdi fikrin nedir.
  • serhat2756 S kullanıcısına yanıt
    Radeon (TM) HD 7450m kart takılıp çıkarıla bilen bir kart ise değiştirilebilir diye düşünüyorum.
  • Sana Bildiğim Kadarıyla Nvidia GTX 550 Veya Daha Üstü Ekran Kartı Gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrYTrK -- 9 Haziran 2014; 16:47:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrYTrK

Sana Bildiğim Kadarıyla Nvidia GTX 550 Veya Daha Üstü Ekran Kartı Gerekiyor.

550 de ana medium da oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para varsa 660 al kurtul en az seni 2 sene idare eder

• Sizce bu pc ye 770 taksa darboğaz yapar mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperen20-06

quote:

Bence O Laptop'a Crysis 3 'ü Açacak Bi Ekran kartı Bulabilmesi Zor
  • quote:

quote:

quote:

Evet biraz zor

• quote:

quote:

quote:

Ben Şuan crysis3 ü açtım oynuyom fakat aşırı derecede kasıyo.
  • Bide Arkadaşlar radeon hd 7450 çıkarıp nasıl bi ekran kartı takim ama laptopa göre söyleyin.olmadı bi site verin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Şuan crysis3 ü açtım oynuyom fakat aşırı derecede kasıyo.

Ben zaten o anlamda demedim. O laptop'a crysis 3 ü kasmadan açacak bir ekran kartı bulman zor anlamında dedim:

• Hıııı :) :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.