Crysis® 3: Hunter Edition hocam içine türkçe dosyalarını sonradan kopyaladımm .
Localization dosyası içerisin de Turkish.pak ve Turkish_xml.pak dosyaları var mı? Bu sürümün yorumlarına baktım da sizin gibi sorun yaşayan insanlar var. Eğer bu dediğim dosyalar var ise ve System dosyasını ana klasörün içine attığınız halde sorun düzelmediyse benim tavsiyem Crysis 3 Digital Deluxe sürümünü edinmeniz.
Alıntıları Göster
TR'li dosya isimlerini görünce buralarda bir yerde olması lazım demiştim ama bulamadım, oyun içindeki menüye niye koymazlar ki şu seçeneği Çok teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: F4
quote:
Orijinalden alıntı: dennzi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dennzi
Ara videolarda ses gelmiyor cözümü nedir:(
Hocam sizde ki hangi sürüm?
quote:
Orijinalden alıntı: Sabri_16
Paylaşım için çok teşekkürler
Vazifemiz hocam
Crysis® 3: Hunter Edition hocam içine türkçe dosyalarını sonradan kopyaladımm .
Localization dosyası içerisin de Turkish.pak ve Turkish_xml.pak dosyaları var mı? Bu sürümün yorumlarına baktım da sizin gibi sorun yaşayan insanlar var. Eğer bu dediğim dosyalar var ise ve System dosyasını ana klasörün içine attığınız halde sorun düzelmediyse benim tavsiyem Crysis 3 Digital Deluxe sürümünü edinmeniz.
ilgilendiğin için tesekür ederim .Zaten sorunu anlayamadım hersey türkçe oyun içi konuşmalar türkçe ama ara videolardan ses gelmiyor . Yanlış bişey yapsam hiç türkçe olmazdı heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Ormanci
TR'li dosya isimlerini görünce buralarda bir yerde olması lazım demiştim ama bulamadım, oyun içindeki menüye niye koymazlar ki şu seçeneği Çok teşekkürler.
Alıntıları Göster
Teşekkürler işte yaradı sorunsuz.
quote:
Orijinalden alıntı: DjProgressive
Teşekkürler işte yaradı sorunsuz.
Alıntıları Göster
teşekkürler işe yaradı
quote:
Orijinalden alıntı: ak27
teşekkürler işe yaradı
Alıntıları Göster
teşekkürler
dx10 desteklese iyiydi
quote:
Orijinalden alıntı: senatorts
teşekkürler
dx10 desteklese iyiydi
Alıntıları Göster
eyvallah.
quote:
Orijinalden alıntı: Eden Hoover
eyvallah.
Alıntıları Göster
sağolasın
quote:
Orijinalden alıntı: freeman6161
sağolasın
Alıntıları Göster
Saol dostum
bende ki Installer klasöründe GAME klasörü yok yahu biri el atsın nasıl yapabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: lahmacunsavar
bende ki Installer klasöründe GAME klasörü yok yahu biri el atsın nasıl yapabilirim
arkadaşlar ben de ses videolarda ve menude türkçe oldu ama, oyun içinde efekt ve konuşma sesleri yok fikri olan var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: uyk_RA
arkadaşlar ben de ses videolarda ve menude türkçe oldu ama, oyun içinde efekt ve konuşma sesleri yok fikri olan var mı acaba?
Alıntıları Göster
Teşekkürler kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: Dinamith
Teşekkürler kardeş.
Alıntıları Göster
sağol hocam
quote:
Orijinalden alıntı: erdil07
sağol hocam
Alıntıları Göster
selamun aleyküm ben türkçe ye cevırmek istedim yalnız installer in içersindeki dosyalar eksik game dosyası yok nasıl yapcam yardımcı olursanız cok sevinirim ??
quote:
Orijinalden alıntı: suphanakca
bendede yok kardes sen çözdünmü bı yardım etseniz
merhaba arkadaslar, origin üzerinden crysis 3 digital deluxe edition almayı düşünüyorum. Ancak oradaki versiyonda Türkçe desteği yok maalesef. Bu şekilde burada anlatıldığı gibi yaparsam sorun çözülür mü sizce yoksa ne yapmam lazım
quote:
Orijinalden alıntı: ogoryas
merhaba arkadaslar, origin üzerinden crysis 3 digital deluxe edition almayı düşünüyorum. Ancak oradaki versiyonda Türkçe desteği yok maalesef. Bu şekilde burada anlatıldığı gibi yaparsam sorun çözülür mü sizce yoksa ne yapmam lazım
system.cfg atınca simsiyah ekranda kalıyor hiç birşey olmuyor onu silincede oyun normal ama ingilizce oluyor sebebi nedir sizce birde _installer dosyasında game diye bir klasör yok dellenecem piskopata bağlayıp cinnet geçirecem milleti kesecem böle giderse
quote:
Dünya genelinde Crysis 3'ün dilinin nasıl değiştirileceği bir sorun olmuş. Çözümü çok basit. Adım adım SS'lerle anlatalım.
Kopyaladığınız system.cfg dosyasını ilk resimde ki yere yapıştırın
senin dediklerini yaptım menü tr oldu ama oyunu açmıyor yükleme ekranı geliyor entere bas diyot tr olarak basıyorum oyun siyah ekranda kalıyor yarım
not:oyun korsan
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehantaha
Çok sağolasın hocam :)
selamlar benim oynun içinde installer game l10n dosyası yok haliyle oyun türkçe açılmıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirimselamlar benim oynun içinde installer game l10n dosyası yok haliyle oyun türkçe açılmıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim