Şimdi Ara

Crysis 3 mü Battlefield 3 mü almalıyım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysis nedir ya BF3 al, multiplayer'da keyfine bak. Cod almanı söyleyenler olmuş. Sakın öyle bir hata yapma. Yeni codlar kelimenin tam anlamıyla ''çöp'' Her sene yeni bir cod çıkıyor, kullan at şeklinde hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43316ACAF -- 23 Mayıs 2014; 21:56:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

Crysis nedir ya BF3 al, multiplayer'da keyfine bak. Cod almanı söyleyenler olmuş. Sakın öyle bir hata yapma. Yeni codlar kelimenin tam anlamıyla ''çöp'' Her sene yeni bir cod çıkıyor, kullan at şeklinde hepsi.

O kadarda değil yani Cod alacak kadar Aynı motorla grafik gelişmemiş bize yutturulmaya çalışılıyor. Advanced warfare yeni motorla belki o BF 3, BF 2 kadar olacaksa baya ömrü var daha. Crysis 1 çok güzeldi 2 biraz düşürmüşler 3 iyice kötü diyorlar ben Türkçe diye düşünmüştüm onu. Başka önerisi olan yok mu ? BF3 alıp beyenmeyenler vs. Yada farklı oyun isteyenler.

• Crysis in multiplayer modu sıkıyor ama BF 3 gerçekten asla sıkmayacak bir multiplayer moduna sahip BF 4 oynamadım bilmiyorum.
  • Tamam şimdi BF3 almaya karar verdim ama VINN ile EDGE bağlantıda oynanır mı sizce? Speed test ten yaklaşık 100 ping alıyorum ama bazen 90 iniyor sizce oynayabilir miyim oynarsam nasıl oynarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don_Kisot -- 26 Mayıs 2014; 14:34:20 >
  • Bf3 kesin almalisin bende bf4 te var ama renklerden midir nedir, bf3 daha gerçekçi geliyor.Az renk var griye daha yakin oldugu için galiba.Her neyse, edge baglantida oynayamazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata giren bahtsız kovboy

Bf3 kesin almalisin bende bf4 te var ama renklerden midir nedir, bf3 daha gerçekçi geliyor.Az renk var griye daha yakin oldugu için galiba.Her neyse, edge baglantida oynayamazsin.

BF 4 de baya şikayet var. Birde ben eskiden edgede GTA-SAMP filan bile akıcı oynamıştım. Ama her edge de farklı gerçi. BF3 de çok hız ister gibi.

BF3 bağlantı sorum hakkında daha fazla cevap bekliyorum başkalarından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don_Kisot

quote:

Bf3 kesin almalisin bende bf4 te var ama renklerden midir nedir, bf3 daha gerçekçi geliyor.Az renk var griye daha yakin oldugu için galiba.Her neyse, edge baglantida oynayamazsin.

BF 4 de baya şikayet var. Birde ben eskiden edgede GTA-SAMP filan bile akıcı oynamıştım. Ama her edge de farklı gerçi. BF3 de çok hız ister gibi.

Bilemiyorum.Ben 3g ile oynuyorum ping en az 200 oluyor onda bile çok gecikme oluyor oynatsa bile zevk vermez diyim en azindan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Don_Kisot

quote:

Bilemiyorum.Ben 3g ile oynuyorum ping en az 200 oluyor onda bile çok gecikme oluyor oynatsa bile zevk vermez diyim en azindan.

Neyse 1-2 ay oynamam sonra çok oynarım. SP oynarım bitince diğer oyunlara devam ederim.

• Bf3 den şaşma...
  • Tam alacaktım ama Origin e baktım bugün ücretsiz olmuş hemen indirdim tabi ki

Sizce şimdi onun yerine ne almalıyım? Daha çok savaş veya yarış olabilir bütçe max. 50TL.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.