Bizden başka bu oyunun yapımcılarının türk olduğunu bilen yoktur, eminim nereli oldukları umurlarında da değildir.Zaten oyunun hiçbir yeirnde (jenericler dahil)Türkiye ibaresi yok.Ama Crytek in adresi var.
bikere en başta jeneriğin başında geçio Cytek CEOsu: Cevat Yerli die
Frankfurt ne zamandan beri Türkiye'nin bir şehri oldu? Boşa konuşuyoruz.. Gerçekleri görmek istemiyorsunuz kendinizi avutuyorsunuz.
sanırım verdiğim linklere bakmadan cevap yazdın kardeş, sahipleri %100 Türk, alman vatandaşı olmaları önemli değil adamlar giresun'dan göç etmişler neyse bu kadar kafatasçılık yeterli sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
Firmanın sahipleri Türk,oyunu yapanlar yabancı.
Uzun lafın kısası.
ben niye bukadar büyüttünüz anlamadım hiçte ahım şahım birşey değildi.normal oyun seviyesinde bir oyun.
Oyun Alman.Firmanın sahipleri Alman vatandaşı Türkler.Yani oyun Alman.
quote:
Orjinalden alıntı: :ArHaus:
övünecek birşeyi olmayan milletler ancak böyle saçma sapan şeylerle övünür. sizin yaptiğiniz da böyle... Elinizde övünecek doğru düzgün elle tutulur birşeyiniz yok dünya uygarlığına bi katkısı olmamış milletler bu eziklik duygularını kendinizi kandırarak gidermeye çalışıyorsunuz. Dediğim gibi bu bir ALMAN oyunudur. Onlarda Türk asıllı ALMANDIR. O ÜLKEYE VERGİLERİNİ VERİYORLAR orada yaşıyorlar..size ne oluyor?????
muhtar kent de vergisini abd de veriyor dikkatini çekerim...
Şirketin kurucuları 3 Türktür. Cevat-Faruk-''diğeririni ismini unuttum Yerli kardeşler.Ama şirket Almanmış ( yeni öğrendim).Buna %100 Türk diyemeyiz.Fakat şu koca dünyada hiç adam gibi bir oyun Türkçe '' seslendirilmemeiş hatta onu bırakın alt yazı yapılmamış.Ama Dünyaca beklenen bu younu (Crysis) Türkçe seslendirme olması sizce de insana bir gurur vermiyor mu ?.Yani oyun Türkçe ama şirket alman amann ne türk'ü ne gururlanıyonuz yaa. Koskaca Dünyada ' (Önemli mânada) beklenen bir oyun (insanların ne kadar beklediğini herkez biliyor bu oyunu) Türkçe dublaj (alt yazıda değil) yapılması beni gurulandırıyor.Sizi gurulandırır mı bilemem ama size kalmış
quote:
Orjinalden alıntı: tai__chi
quote:
Orjinalden alıntı: Graindor
Bizden başka bu oyunun yapımcılarının türk olduğunu bilen yoktur, eminim nereli oldukları umurlarında da değildir.Zaten oyunun hiçbir yeirnde (jenericler dahil)Türkiye ibaresi yok.Ama Crytek in adresi var.
bikere en başta jeneriğin başında geçio Cytek CEOsu: Cevat Yerli die
Her dağıtımda var o.Oyunun hiçbir yerinde türk,Tr,Turkey,Turk gibi bir ibare yok.Hiç bir dunyalı kalkıp da O ismin nereli olduğunu merak etmez.
Firma türk mühendis yabancı ama dehşet oyun ya cidden bitiremedim daha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme