Şimdi Ara

Crysis İçin Ekran Kartı Tavsiyesi !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: classical

heeey qenclik..
    bn bu warheadı yükledim yanlız bi sorun war oyuna qiRmio..oyunu aç diorum tam oyuna qiRecek ekran siyah oluo daha sonrasında masaüstüne qeRi dönüo.sizce sorun ne olabilir..

ekran kartım Geforce 512mb 7600GS.
    not:oyun DX 10 da çalısıo die duydum doğrumu ?

yüksek çözünürlükte dx 10 kullanıyor.orta seviyedeki çözünürlükte o zaman dx 9 kullanıyor.yani şöyle diyim, eğer dx 9 u kullanıyorsan ayarlarda en yüksek çözünürlük kırmızı yada inaktif şekilde duruyor en yüksek çözünürlüğü seçemiyorsun.eğer dx 10 kullanıyorsan o zaman bütün seçenekler aktif oluyor eğer ekran kartın iyi ise en yüksek çözünürlükte kasılmadan oynarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: classical

heeey qenclik..
    bn bu warheadı yükledim yanlız bi sorun war oyuna qiRmio..oyunu aç diorum tam oyuna qiRecek ekran siyah oluo daha sonrasında masaüstüne qeRi dönüo.sizce sorun ne olabilir..

ekran kartım Geforce 512mb 7600GS.
    not:oyun DX 10 da çalısıo die duydum doğrumu ?

yüksek çözünürlükte dx 10 kullanıyor.orta seviyedeki çözünürlükte o zaman dx 9 kullanıyor.yani şöyle diyim, eğer dx 9 u kullanıyorsan ayarlarda en yüksek çözünürlük kırmızı yada inaktif şekilde duruyor en yüksek çözünürlüğü seçemiyorsun.eğer dx 10 kullanıyorsan o zaman bütün seçenekler aktif oluyor eğer ekran kartın iyi ise en yüksek çözünürlükte kasılmadan oynarsın

öyle bir şey yok yanlış bilgi vermeyelim. ekran kartın dx10 desteklemiyo dolayısıyla ouyunu veryhıgh ayarlarında oynayamassın.çözünürlükle dx in bi bağlantısı yok. dx10 dada 1280*1024 çözünürlükte oynayabilir dx9 dada.yüksek çözünürlükte (1920-1440) dx9 da dahi oynayabilirsin fakat o ekran kartıyla dx9 medıum ayarlarda anca oynarsın

• Gtx 295
  • quote:

Orjinalden alıntı: HD4830

ama benimki XP.Directx 10 un hiçbir yarar saglayacagını sanmıyorum.Bide benim sistem her oyunu acar mı?

Xp ye DirectX 10 olmaz. Ayrıca o sistemle takoz Xp mi kullanılır? Neyse özelliklerinden birtek işlemci geldi gözüme düşük olarak. E460 dü heralde. Yinede markalı pc ye göre iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.