başta zorlandım da işi kavrayınca bitti hemen kilitlenmek zor bide kamera baya yavaş dönüyo ondan zorlayıcı
quote:
Orjinalden alıntı: Morsmordre
başta zorlandım da işi kavrayınca bitti hemen kilitlenmek zor bide kamera baya yavaş dönüyo ondan zorlayıcı
Bugün oynadım mouse hassasiyetini değiştir daha rahat oluyor döndürmek ucagı
quote:
Orjinalden alıntı: St Batuhan
quote:
yok space e abandım sabit kaldım havada.gelenleri de deştim. çünkü ilerleyip vurmaya çalışınca imkansız vuramıyosun.çok hızlılar. dün sonunda bitirdim ama
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: St Batuhan
quote:
yok space e abandım sabit kaldım havada.gelenleri de deştim. çünkü ilerleyip vurmaya çalışınca imkansız vuramıyosun.çok hızlılar. dün sonunda bitirdim ama
Bitirmeseydin hareketsiz durma derdim ben hareketsiz durdukca dalıolardı rahat rahat bende 2 sn aynı yerde bekleyip saldırıodum üstüme geliolardı geciodum hafif sola döndürüodum o arada ona dogru ve saldırıodum oh kebap oluyordu bu arada oyun sonu icin cok cok cok az kalmıs durumda haberin olsun dicem ama belkide bitirdin malum dün demissin
evet bitirdim dün.sıra warhead ve farcry da
arkadaşlar çok kolay geldi bana sürekli ateş edip kaçıcanız ondan sonra seni yönlendiriyo zaten
ben oyunu çok beğendim ama fakat bu VTOL u bi türlü ayarlayamıyorum ama VTOLun ve CORE bölümü hariç hepsi gerçekten çok güzel WARHEAD ve 2 yide bitirecem oynamak isteyenlere tek tavsiyem crysis bu VTOL da galiba fare ayarı yardımcı olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme